garnaba – dertli sözlük
dertli sözlük yazarı, genç gönüllü. daha alışamadı buralarda, o kutsal topraklardan sonra. dua da etmiş bizlere. genç gönüllüler iftarında gördük birbirmizi, ne iyi oldu.
lacivert'in hiç görmemiş olmasına rağmen iftarda onu tanımasına hayran kalıp, kalbi muhabbet bu olsa gerek diyen, bu sene üniversite sınavlarına hazırlanacağından sözlüğü ihmal edebilecek olan yazar. dua edip, dua bekler.
uzun zaman sonra sözlükte yeniden online gördüğüm yazar. yaklaşık bi yirmi gün önce uğramış ama o zaman görmemiştim. ondan evvel de sekiz ay önce uğramış. kendisini daha sıklıkla görmeyi arzuladığımızı belirtelim de daha sık gelsin. (*)

(edit: bu tanımı az evvel sözlüğe tanım girmeme nedenleri başlığına yazdım. nasıl oldu bende anlamadım. tanımı görenler deli mi bu kız demesin. yanlışlıkla oldu.)
ben onunla ilgili tanım yazana kadar yine gitti. kim bilir tekrar ne zaman uğrar. bilse hakkında bir şeyler yazmak için ne çileler çektiğimi (*)
aslında her gece uyumadan önce sözlüğe cep telefonundan girip başlıkları ve tanımları okuyan yazar. sözlüğü ihmal ettiği düşünülmesin. sözlüğe tanım girmeme nedenleri nden biri de dertli sözlük android uygulamasının henüz olmamasıdır. çünkü tarayıcan tanım girereken çoğu zaman yanlışlık oluyor. cep telefonundan online olur; mesaj, ihbar, havadis var mı diye bakar çıkar. kazulet için, nadiren sadece word veya powerpoint dosyası oluşturmak için kullandığı bilgisayarın başına oturmuş, bu tanımı yazmıştır. (*)