stajyer – dertli sözlük
mesleki bilgi edinmek için ücretsiz yahut cüz-i ücretle çalışan kişi.
getir götür işleriyle meşgul olduklarından şikayetçidirler..
haklarında söylenmiş en esaslı söz: 'stajyer değil mi? staj da yer, dayak da yer.'
kur'an kursu formatında belletmen adı verilen... kıdemli olmayan ama hizmetin eli ayağı olan kişi demek.
bir üniversite öğrencisinin her yaz alması gereken ünvan.
maalesef okullar yaz stajını genelde 3. sınıftan sonra zorunlu tuttuğundan stajda işini sevmeyen öğrencinin bölüm değiştirme imkanı olmuyor.
işini seven de "keşke daha önce başlasaydım en azından uygulamada nasıl olduğunu gördüğümden okulda hayal etmekte zorluk çekmezdim" diyor. (bizim eğitim sistemimiz hayal dünyamız üzerine kurulu ya...)
modern mevsimlik işçi.
işveren açısından büyük nimettir. sigorta okul tarafından yapılır. para vermesine gerek yoktur.
her türlü ayak işi itinayla yapılır.
i̇stifa edildiğinde +2 bonus puan olarak geri dönen hayatın sillesi unvan. hem öğrencilikten hem kurumdan yaka paça atılmanıza sebep olur. ömür çürütücü özelliği bulunmaktadır.

(bkz:ömrümü yedin ömrümü)
hasta da bakarsınız ama poliklinikteki doktorlara kahve servisi de yaparsınız. devlet hastanelerinde isin büyük ve oyalayıcı kısmı stajyerlere yaptırılıyor. o yüzden stajyer istenilen bir şeydir. özel hastanede ise sadece gözlemci olabilirsiniz. müdahelede bulunamazsınız. (*)
stajyer olmanin en sevimli yani sorumlu kisi yokken hastayla birebir ilgilenmektir. insanlarin yuzundeki memnuniyeti gormek dilindeki duayi duymak gercekten cok guzel. calisma sevkimizi arttiran seyler.
bir stajı 'buradan ne kazanabilirim' diye inceleyen ve gözlemleyen kişilerin hayatlarına artılarla devam etmesine olanak sağlayan stajları gerçekleştiren öğrenci grubu.
#466268 altı yıl önce ömrümü yemiş şimdi ise yüzümü güldüren unvan. ne kaaaa güzel bir şeymiş bu ya hu! ben oturuyorum sekiz tane stajyer çalışıyor işin içinden çıkamayınca da bana söylüyorlar. enfeees ben bunu çok sevdim.