selam – dertli sözlük
abiler ve ablaların dünyasına yanlış yerden girmiş filmdir...zira önce türkiye'deki abi abla popülasyonunun çektiği sıkıntılarla başlanmalı onların ev-yurt-dershane-kolej maceraları anlatılmalıydı eğer tutarsa ki (*) devletin dahi ulaşamadığı uzak ülkelerdeki maceralar devam filmleri olarak çekilirdi...sonsuz bölümlü dizi bile olurdu stv de nasiplenirdi...
(bkz:bir bilene sormak)
gişede iz bırakacağı, çok seyredileceği kesin.
şakirt arkadaşlarımdan biri muhakkak ısmarlayacaktır, seyreder, yorum yaparız.

bir komplo teorisi yazmadan olmaz. onu da yazalım tanıma son verelim.
logodaki l hafi çok ilginç.
biletleri tüm seçkin dershane ve koljelerden temin edebilirsiniz... muhtemelen. temin etmek istemeseniz de biz veririz merak etmeyin.. izleyin izletin, izlemeseniz de bilet bulunsun.. ki çok izlenmiş gibi görünelim..

neden dalga geçer gibi konuşuyorum insanlar şurda bir amaç için uğraşıyor başarmaya çalışıyor ve derdi olan bi film çekmişler onca abuk subuk filmi bile izleyip yorum yaparken neden şimdi daha bunu izlemeden böyle yazıyorum.
bunu yaptığım için kendime kızıyorum.
ama yapmadan da duramıyorum, neden kaynaklanıyo bu engelennemez antipati, hep var mıydı, hayır hep yoktu 5 yıl önce izlediğimde ağlardım bu filmi mutlu olurdum sonra tüm bunlar için.. peki şimdi ne oldu,nefret mi ediyorum hayır maksadımız rıza-ı ilahi diyen insanlardan nefret edemem kalplerini yarıp bakabiliyo muyum hayır o zaman yargılayamam fakat görünen bazı gerçekler var evet var ama yapılan güzel işlerde var .onları inkar etmiyorum fakat bu işlerin yanında çok iç karartıcı acı hakikatler de var evet ama..şahıslara takılmamak lazım değil mi.evet lazım lakin şahıslar değil diğerleri istisna artık..evet ama
evet ama.. amalar evetler çünküler bitmiyor.
bizi böyle kendilerine karşı tanımlanamaz hislerle dolduranlara 'selam' olsun..
merak edilen ve değerlendirmesi izledikten sonra yapılacak olan film.
türkçe olimpiyatlarından sonra cemaatin dışa açılımı olacaktır sanırım.
bu filmin gizli mesajlar vermeye çalışmadığı çok net. "l" harfi üzerinden komplo üretmeye gerek yok. çünkü tanıtıcı videoda hristiyan mezarlığı, kilise ve kubbesindeki haç gibi işaretler çok açık.
ikinci tanıtım (http://www.samanyoluhaber.com/gundem/merakla-beklenen-selam-filminin-2-tanitim-klibi/950483/)