stranger things – dertli sözlük
duffer brothers tarafından yazılan amerikan bilim kurgu dizisi. kaybolan arkadaşını arayan üç çocuk ve onlara yardım eden süper güçleri olan bir kızın fantastik öyküsü.

dizinin senaryosu ve çekimi dışında çocuk oyuncularının o güzel enerjisi hayran hayran izlettiriyor. normalde mini dizi formatında çıkan dizi geçtiğimiz ay ikinci sezonun olacağını duyurdu. yapımcılar harry potter gibi çocuk oyuncularının büyümesine tanıklık etmek istediklerini açıkladı demek oluyor ki sadece iki sezonla kalmayacaklar.

adınızı starnger things yazı karakterleri ile yazabilirsiniz; http://makeitstranger.com/


ve noel ışıklarıyla mesaj vermek; http://strangergif.com/
ikinci sezonu ekim yayında izleyici karşısına çıkan efsane netflix dizisi. birinci sezondaki sıra dışı hikayesini ikinci sezonda da sıkmadan tadını kaçırmadan, merakla izlettirdi. çocuk oyuncular özellikle bu sezon will karakteri süper oynadı. altın kürede üçüncü sezonun olacağı ama henüz çekimlere başlanmadığı duyuruldu.bu dizide harry potter ve doctor who karışımı görüyorum. muazzam bir fantastik hikaye ve seneler sürecek(*) efsane olay örgüsü.
harry potter serisi gibi bunda da karakterler büyüdükçe masumiyet kayboldu. yine de dördüncü sezonunu merak etmiyor değilim :)en çok birinci sezonunu sevdim. müzikleri, geçen mekanlar, nostaljik eşyalar falan çok hoş. özellikle telsizler harika.