vestel – dertli sözlük
yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı sözünün uygulama alanı olabilecek marka. çeyiz yapan kızlar pek tercih etmese de orta sınıf aile babaları vesteli destekliyor.
-vestele terfi edin, rahat edin- diye sloganı vardı bu markanın. la linea çizgi karakteriyle birlikte senelerce reklamlarında kullandı bu sloganı. sonra ata demirerli reklamları vardı, unutulmayan. bunlardan sonra çektiği reklam ve söylediği sloganların çoğu unutuldu. i̇lginçtir yerli malı olmasına rağmen bu markayı kullanan pek az kişi gördüm. daha çok ihracata odaklanıyorlar zannımca. ülke içinde de kendi markalarının yanında -regal- gibi farklı markalarla satış yapıyorlar. -tabi rakamları bilmeden söylüyorum bunu, belkide durum çok farklı çünkü bir çok avmde mağazaları felan var.- ayrıca zorlu grubuna ait olduğunu ve yerli cep telefonu, yerli i̇ha üretmekte olduğunu da belirtelim.
aşırı dandik bir markadır. yıllar önce bir gaflete düşüp ürün almıştım bunlardan. sonra tövbe ettim evden içeri sokmuyorum. beyaz eşyanın tahtakalesi gibi marka.
seküler burjuvanın artık baymaya başlayan kemalist duygu sömürüsü odaklı reklam furyasına 30 ağustos'ta kadın voleybol temalı reklam yayınlayarak katılmış. (*) aynen kardeşim kurtuluş savaşında erzurum'daki köyünden cepheye giden ahmet çavuş torunlarının voleybol şampiyonu olması için şehit düştü. zaten konyalıların beyzbol, maraşlıların da opera sevgisini bilmeyen yoktur. siz bu kemalist mizansenlerle müsamerecilik oynamaya devam edin bakalım. ileride bu memleketin gerçek sahipleri kim siz de er geç anlayacaksınız.
siyonizm destekçisi işgalci şirket.

6 şubat depremi sonrasında da oldukça komik miktarda bir yardım yapmışlardı. yıllarca her türlü devlet desteğini alıp palazlandılar ama memleketin faydasına dokunacak beş kuruşun bile hesabını yapıyorlar. memleketin altı üstüne gelmiş adamlar bir dakikalık bir reklamda oynattıkları sünepe ünlü takımının önüne yığdığı para kadar bile yardım yapamadılar. o zamandan beri bunlara kinliyim. almayın aldırmayın. beyaz eşya sektörü en çok seçeneğin olduğu sektörlerden birisi. vestel'in malları da kalitesiz ve dayanaksız.