bla bla erkek şeklindeki başlıklar – dertli sözlük
erkekler hakkında saçma sapan genellemelerle başlayıp, sonu yine erkek kelimesiyle biten başlıklardır. aklını erkeklerle bozmuş birilerinin ürünüdürler. insanın: "bu tip başlıkları bir gün içinde ard arda açan biri; herhalde olsa olsa sabahın köründe erkek arkadaşı tarafından terk edilmiş bir umutsuz vak'adır." şeklinde düşüncelere kapılmasını sağlar. ayrıca söz konusu erkek arkadaşı, verdiği bu isabetli karardan dolayı tebrik etmek aklı başında her sözlük yazarının boynunun borcudur.
sıkıcıymış, öle erkek böle erkek, erkek dediğin bildiğin erkektir, bilmiyorsan da öledir böledir dememektir.
ilkokulda kız erkek kavgaları sırasında söylenen domatesin çekirdeği şeklinde başlayıp erkeklerin şapşal olduğu iddia edilerek bitirilen şarkının modundan çıkamamış olanların uydurmalarıdır.
bla bla kız ve kadın şeklindeki başlıklar gibi bunların da .9999999999'u magazinel ve şekilsel başlıklardır; gerek yok hani...
tanım;genellemeler içerirler.ya hu madem herkes rahatsız bu başlıklardan durmadan nasıl gündemimize geliyolar,e hepimiz rahatsızsak yokmuş muamelesi yapalım, böyle başlıklarda zaten bir iki tane genelleme, eleştiri oluyo, sonrası aman da bu nasıl başlık aman da niye genelliyosunuz aman da hiç hoş diğil, tarzı yorumlar oluyo, e yazmazsak dolmaz değil mi? gündeme de oturmaz..