like someone in love – dertli sözlük
the end olarak açıklanan isim ''like someone in love'' olarak değiştirildi. tr. bir aşk gibi.
kiyarustemi gözüyle, japonya'da çekilmiş bir drama.. ilginç olacak gibi.
türkiye'de de vizyona girecektir.
fragman'dan anladığımız kadarıyla iran yönetimi kiyarüstemi'nin diğer filmi copie conforme gibi buna da ülkesinde izin vermeyecek.
türkiye'de vizyona girecektir.
fragman'a gelecek olursak;
ağır romantizm vaadediyor. sevmem böyle filmleri ama filmi görmek lazım.
(http://www.youtube.com/watch?v=pwiuoq74wak)
genelevde çalışan bir bayanı seven iki farklı adamın garip çakışması/çatışması diyebilirim film için. film aynı adı taşıyan bir şarkıdan etkilenerek yazılmış. abbas kiyarüstemi yine tüm filmlerinde olduğu gibi arabayı başrole koyuyor. başrolde bir volvo var. şaka yapmıyorum abbas kiyarüstemi'nin tüm filmlerinde arabanın içinde çekilmiş tonla sahne vardır. adam araba manyağı. bu konuyla ilgili bir yazı yazmayı düşünüyorum. torpidodan çıkan yönetmen: abbas kiyarüstemi
bence bu filmle bizim vesikalı yarim filmi veya masumiyet gibi filmler arasında çok fazla benzerlik var. ama bu filmi daha orjinal yapan şey bizdeki filmler kadar aşkın aleni olmayışı daha süzülmüş daha tutkulu ve kimin kime aşık olduğunu hissettirmeden oluşu etkileyici.
fragmanını, hikayesini falan hiç beğenmedim.filmi seyretmek için birkaç teşebbüste bulundum, başaramadım.abbas amcaya saygım sarsılmasın diye seyretmeyeceğim.kiyarustemi, bütün filmlerini seyrettiğim bir yönetmen olmasın ama iyi filmlerini seyrettiğim bir yönetmen olarak kalsın.