güccük – dertli sözlük
üye olur olmaz ilk tanımını sır başlığına yazmış. anlaşılan önceleri de sözlüğü takip eden biriymiş.
güccücük bir selam gönderiyorum kendisine. slm.
#447966tee 2005'te tanışmıştık.sözlükte kendisinden daha evvel tanıştığım kimse yok.azizdir, muhteremdir, naiftir, dosttur. lakin; kendisine sözlükle ilgili ve yazdıkları ile ilgili tek bir olumlu-olumsuz eleştiride bulunmama rağmen "nefesimi ensesinde hissetmesi", bana hayatı sorgulatmıştır. muhterem, rahat ol.(*)https://www.youtube.com/watch?v=jhtm9pt8_za
karşısında müdür otururken muhtemelen elinde telefonla falan, sözlük'te vakit geçiren yazar. #448728 halbuki kendisi için, "sohbeti ve arkadaşlığı gayet hoş ama sözlükte yazarken nefesini ensemde hissettiğim arkadaş." demiş kısa süre önce. ne sohbet ediyor ne de nefesini ensede hissetme korkusu tezahür etmiş gibi duruyor buradan. :)
türkiye'nin ığdır şehrinden amerika'nın augusta şehrine göç etmiş beyin. kendisine abd'deki bilimsel araştırmalarında başarılar diliyorum.
#465070 bilgi edinme mantığında aynı düşünceye sahip olduğum yazar. bazı şeylerin ya da hiç bir seyin kuru ezber ile ilerletilemeyeceģini insanlara anlatabilmek lazım. düşüncenize canı gönülden katılıyorum. :)