6 eylül 2015 dağlıca saldırısı – dertli sözlük
alçaklardan dağlıca'da pusu: 16 şehit2007 yılında 12 askerin şehit edildiği hakkari dağlıca, alçakça bir pusuya daha sahne oldu. operasyona giden iki araca düzenlenen mayınlı saldırıda 16 asker şehit oldu, çok sayıda asker yaralandı. jetler bölgeye bomba yağdırdı.uzaktan kumandalikalleş saldırı dün akşam saat 19:30 civarında gerçekleşti. dağlıca tabur komutanlığı'dan operasyona gitmek üzere ayrılan askerlerin bulunduğu iki zırhlı araç, yeşiltaş köyü yakınlarında pkk'lı teröristlerin bombalı saldırısına uğradı. teröristler, daha önce yola döşedikleri patlayıcıyı askeri araçların geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı.kaynak:yeni şafak
emellerine ulaşmak için cana kıymaktan haz duyan zihniyetin yeni eylemi.

allah kendilerini kahr-u perişan etsin.
hala pkk'yı hdp yi destekleyenler; doğan medya grubu,felullah gülen ihanet şebekesi,chp'ye oy verenler biliyorum anlamanız imkansız ama bu kadar hainliği şehit dedelerimiz kaldıramaz çükü; hayat üstündekilerden çok, altındakilerle vardır.en önemlisi arasıra zamanda yolculuk yerine, insanlığa yolculuk yapın.insan olmanın ne gerektirdiği üzerine, hantallaşmış beyinlerinizle denemeler yapın.insan olmak rezidans kralı olmak değildir.
pkk için savaşan kürtlerin (yaş ortalaması 14-17 arasında) gayriresmî ölüm oranı 100 bin. resmi olarak telaffuz edilen rakam 35 bini buluyor. 5 bine yakın köy boşaltıldı, büyük şehirlerin varoşlarına yönelen göç dalgası bugün bile sürüyor. bu dalga ile büyük kentlere gelen gençlerin bir bölümü suç çetelerinin içinde buluyor kendilerini.bu savaş nedeniyle siyaseti bölüp yönetmek kolaylaştı. ülkedeki her türlü özgürlük talebi savaş bahanesi ile yok sayıldı. devletin hesap soramadığı illegal suç çeteleri oluştu. her türlü siyasi kargaşa bu ortamda beslendi. barışı öteleyen, gençlerin ölmesine neden olan bu sistemin sürmesinden pek çok kişi faydalandı. bunca yıl ve ağır bedelin ardından bugün korunması gereken en önemli değerin barış olduğuna inanıyorum. barışımız daim olsun. hem memleketimize hem de barışa sahip çıkmalıyız....ayet ve hadis okuyarak ya da yazarak ancak kendimizi kandırabiliriz. bunu yapanların başkalarını kandırdığını hiç zannetmiyorum.ayşe böhürler-gerilla savaşı
belli bir süre tsk'dan şehit sayısı gelmedi haber siteleri "çok sayıda şehit var "ifadesini kullandı. bugün öğleden sonra 16 şehit 6 hafif yaralı olduğu bildirildi. bu hain saldırıyı fransa, arnavutluk, karadağ, sırbistan, bosna hersek, makedonya ve pakistan kınadı.(*)
uzun zaman rahat uyku uyuyan anaların uykusunu kaçıran facialardan biri.o analar ki oğullarının tabutu başında "vatan sağ olsun" diyip acısını bağrına gömebiliyorsa biz çok boş yaşıyoruz.daha fazla anaların ve babaların yüreğinin yanmaması temennisi ile dualarda buluşalım.