elindeki bira şişesiyle fotoğraf çektiren üniversiteli – dertli sözlük
allah hidayet versin dediğin, ahir zamanın, nefis ,özenti çarklarina batmış esfele safiline doğru adımlar atan ,üniversiteli olan ama adam olamayan genç.
çok mu özel olduğunu zannediyorsun çocuk? tek derdin biranın markasının gözükmesi mi yoksa?
amerikan gençlik filmlerinin meydana getirmek istediği gençlik modelinin, başarılı test sonucudur o. "kızlarla partiler, yabancı bir grubun alkolleri havada uçuşturduğu 'c'moon' bağırtısı bol konserleri" anlatmaları gereken anılarıdır. eğer bunları yapmamışsa ya inektir, ya da boşuna okumuştur. yıllar sonra aynı tipler "business partileri" adı altında kurumsal alkol toplantılarında boy gösterirler ve bu dönüşümü onlarda görmek acınılası hallerine ünlemler katar.
acınılası bir gavur özentisi olmaktan başka hiç bir şey olamayacak insan tipidir, bir an önce tövbe edip huzuru islamda aramalıdır.
allah'a hidayet vermesi için dua edilecek kişidir.çevresinden bunu görmüş ve bunu uygulamaktadır.böyle yaparak kendisinin bir nitelik sahibi olduğunu göstermek isteyecek kadar düşüncesizdir.ama bunlar bu ülkenin gençleridir ve harama kurban olmamalıdırlar.bu gençleri eleştirmek yerine ellerinden tutmak gerekir.