kurtuba kitap kafe – dertli sözlük
nezih, hoş mekanlar arasında. nadirdir ankarada böyle yerler..osmanlıca gibi dil kursları mevcuttur. müdavimlerinin sohbetlerine doyum olmaz.. bekleriz..
sağı,solu yanı,bucağı içkili mekanlar olmasına ragmen kendini muhafaza etmiş mekan.
şiir geceleri olur. zengin yemek menüsü yoktur ama içinde hece'den genç'e kadar çeşitli dergiler mevcuttur.
giriş katında kitaplar vardır.arada kampanya,indirm olur.
ders çalışılabilecek bir mekandır aynı zamanda.alıp çayınızı,kahvenizi oturup ders çalışabilirsiniz.
facebookta çok kez karşıma çıkıyor. bülent akyürek beni daet etmişti ama adana ikametli olduğumuz için gidemiyoruz. uğramak nasip olur inş.
ankara da bulunan bir kafe, oturduğunuz sandalyelerde şair ve yazar isimleri var(peyami safa ve ahmet kabaklı da oturmuştum).iki kattan oluşuyor; üst katta kahve çay içebilir yemek yenilebilir, alt katta kitap, dergi,kahve satın alabilirsiniz. sıcak ve hoş bir mekan.