cumhuriyet halk partisi – dertli sözlük
türkiye'deki mevcut bütün sorunların kaynağıdır.
müslüman çoğunluğun inançlarını yasaklayan, kısıtlayan chp'dir.
darbeleri destekleyen, savunan, askerin sivil siyasetin üzerinde demoklesin kılıcı gibi durmasını isteyen chp'dir.
kürt halkını ulus devlet potasında eriterek türkleştirmeye çalışan chp'dir.
ermenilerin vakıflarına, malvarlıklarına el koyan, 1915 te sürülenlerin geri dönmesine izin vermeyen chp'dir.
tekkelerle,zaviyelerle beraber alevilerin cemevlerini de kapatan, dersimde halka uçaklarla bomba yağdıran chp'dir.
60 darbesinin mimarı da ergenekonun avukatı da chp'dir.
velhasılı kelam bu ülkedeki müslümanların, dindarların, kürtlerin, ermenilerin, alevilerin, liberallerin, başörtülülerin, a'dan z'ye bütün kesimlerin yaşadıkları problemlerin kökeninde chp vardır.
deniz baykal'dan sonra parti vasfını yitirmiş, içinde önde sav gibi peygamber efendimizin adını pis ağzına alacak kadar edepsiz insanların olduğu gibi aralarında çok kaliteli insanlarında olduğu bir topluluk.
türkiye iş bankası'nın % 29 oranında sahibi olan siyasi parti.

bu kadar büyük bir serveti ve burdan gelen geliri bir parti ne yapar, nerede harcar? demokratik bir ülkede bir siyasi partinin bir banka işletiyor olması, ticaret yapması, şirket sahibi olması nasıl mümkün olabiliyor? diğer partilere karşı orantısız bir ekonomik güce sahip olması adalet ve hukukla ne kadar bağdaşmaktadır?... gibi önemli soruların cevaplanması gerekiyor.
seçim vaadlerinden birisi de ak-saray'ı odtüye devretmek olan siyaset dehası parti.

http://odatv.com/n.php?n=ak-saray-odtuye-mi-verilecek-2404151200


evet, bu alenen düşük zeka seviyesinin dışa vurumu ya da halkın aptal yerine konulmasından başka bir şey değil. evet canım çok idealistsiniz, halktan, fakirden yanasınız anlıyorum çok sempatiksiniz.

hadi her şeyi geçtim de bu arkadaşlar odtü'yü ne sanıyor. veya araştırma merkezinde neler yapıldığını hayal ediyor anlamıyorum. odtü at çiftliği mi kursun oraya sayın bilim sevdalısı cahil chp'liler. yatacak yeriniz yok hala milleti kandırma peşindesiniz.
kurucu ilkelerinden çok uzaklara savrulan bir parti durumuna gelmiştir.atatürkçülük ya da kemalizm adını kullanmaktadırlar. ancak atatürk'ün en temel ve öncü ilkelerinden milliyetçilik m. kemal atatürk'ün ölümünden hemen sonra ismet inönü ve partinin diğer birçok üyesi tarafından göz ardı edilmiştir ve süreç ilerledikçe bugünün chp'si kürtçü terörizme yandaş olan siyasetçilerin kadrolaştığı bir parti konumuna düşmüştür. kemal atatürk döneminde adından bir kez bile söz edilmeyen "sosyal demokrasi" bugün chp'lilerin dilinden düşürmediği ana ideolojileri durumuna gelmiştir. yine mustafa kemal, kendisi komünizmin en parlak döneminde yaşamasına rağmen kendisi ilke olarak "devletçi" ekonomiyi benimsemiş, özel ve devlet sermayesinin bir arada olduğu karma ekonomiyi uygulamış, sosyalizm ya da komünizm, adı ne olursa olsun, hiçbir solcu düşünce ve eyleme evet dememiştir. açıkça görülüyor ki daha ismet i̇nönü döneminden başlayarak chp kurucu çizgisinden çıkarılmıştır. günümüz chp'lilerinin kendilerini 'atatürkçü' diye tanımlaması, cumhuriyetin kurucu ilkelerinden söz etmesi ve ataürkçülüğü solculukla bağdaştırması bir aldatmacadır ve toplumda chp oyverenlerinin önemli bir çoğunluğu bu aldatmacaya kanmakta ve yanıltılmaktadır.
milletimizin başına gelmiş gelebilecek en kötü olaydır chp. nerede milletin zararına bir şey var hepsinin altından çıkan isimdir. kurulduğundan beri millete düşman olan, batının maşası bir partidir. bayrağındaki altı oku her zaman millete saplamıştır.
haddinden fazla dini ve manevi değerleri taciz etmiş, bütün müslüman alimleri asan, çok değerli kitapları yakan, yakamadıklarınıda ingilizlerin kütüphanelerine gönderen, utanmadan sıkılmadan bir de "tacize bulaşmamıştır" gibi yalanlarla hakikati örtmeye çalışan bir partidir.