misvaklırambo – dertli sözlük
yakın zamanda entry girmek için konu düşünüp o konuları sıraladıktan sonra bol bol entri girecek yazar. yazmıyordu uzun süredir ihtiyaç oldu kendisine entri girmek.
allah razı olsun. ablam ve babam sağolsun okuttular kitapları okuttular kitapları iyice anlamaya çalıştık bu kadarı olabildi şimdilik. (*)

dışarda görseniz bu tanımı bu mu yazdı? dersiniz. yeri gelir, genellikle böyle olur, gömlek ve pantolonuyla gayet efendidir. yeri gelir tişört , kapri ve kulaklığıyla, normal kulaklıkta değil haa değişik eğil bükük bir şey (bkz:philips shs 5200) ,görülebilir. çok değişik olurum bazen. tanışırsak bir gün sonrasa beni sokakta bambaşka görürseniz şaşırmayın diye yazıyorum. (*)
zorunluluktan değil istekden dolayı imam hatip lisesine gitme niyetinde yazar. sahur sahur babasından güzel bir fırçada yedi ohhh misss. ama o babadır yaptığıdır doğru olan.
bir fen liseli olarak diyeceğim odur ki: tıp, mühendislik veya bir başka sayısal bölüm okumak istiyorsa ve puanı da yetiyorsa kesinlikle fen lisesinden iyisi yok.. ama eğer arapça öğrenmek, kur'an-ı azimüşşan'la iç içe bir hayat yaşamak istiyorsa ve istediği bölüm de tm bölümüyse sosyal bilimleri de düşünmesini istediğim yazar. hayat onun. ne yapacağına elbet o karar verecek.. allah yardımcısı olsun. ne diyelim?