meolinkh – dertli sözlük
güzel sözlere özne olsun diye dua ettiğim sözlük yazarı. kendi memleketinde onu ağırlamaktan zevk duyarım her vakit buluşmaya hazırım kendisinin gelmesi yeter gözlerim yollarda şimdiden.*
film izlemek istediğimde entryleri ile film seçmeme yardımcı olan yazar. sağolsun. sinemaya olan alakasını fark ettikten sonra kendisini daha çok sevdim. bir de tabi sözlüğe katılma vesilelerimden biri..
muhbirlik görevi verilmiş yazar. görevi hayırlı olsun. görevinde başarılar dileriz.
mayıs 2013 itibarı ile muhbir.
( #414640 ) nolu tanımla sözlük yazarlığının daim olmasını dilemiştik
şimdi de sözlük vazifesinin daim olmasını diliyoruz.
#423814

sözlüğün online olma rekorunu alt üst eden, rüyalarının en derin anlarında bile sözlüğe dönük yeni sekmeler açarak sözlükle irtibatını daim kıldığı rivayet edilen yazar-muhbir arkadaş.
sevmediğim bir derste sıkıntı nöbetleri geçirirken güzel, anlamlı, duygu yüklü mesajlar atarak dersimin ve diğer derslerin güzel geçmesini sağlayan sözlüğümüzün muhbiresi. *
allah her daim sevdiği insanlarla birlikte olmasını nasip etsin.
büyük ihtimalle su grubu bir burçtandır. toprak da olabilir ama bilemedim. entellektüel yönü var, bu suyu çağrıştıyor. aynı zamanda kendi kendine yetebilen bir dengesi var. bu daha çok toprak gibi.
bugün doğum günü olan dertli mi dertli yazarımız.*
allah tüm yaşlarını güzel, hayırlı ve bereketli eylesin. her yaşında o'na daha da yaklaşıp iki cihanın cennet olsun inşallah.
(bkz:iyi ki varsın)