sırrı süreyya önder – dertli sözlük
evet yetimlere karşı vicdanlıdır lakin eşcinselleride sever. ve soruyorum sosyalist bir yaklaşım ne kadar sağlam bir vicdana sahiptir. ve çok vicdanlı sırrı abimiz nasıl oluyorda o kocaman yüreğiyle 15 ağustos şemdinli baskınını kutlayabilenlerin safına katılabiliyor. benim vicdanım bana bu soruları sordurtuyor.
bugünkü yazısında 14 temmuz 2011 diyarbakır da pkk saldırısı'ndan bahsetmiş ve ''bana ısrarla soruyorlar 'ne düşünüyorsun' diye. ormanın nasıl yandığını ya da kimin yaktığını hiç merak etmedim. o ormanda kavrulan 20 gence mani olamamanın utancı bana yetti.'' demiş.

(http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=radikaldetayv3&date=&articleid=1056696&categoryid=77)
(#36752) seçim bürosu bdp\'nin bürosudur. kendisi özgürlük blokundan aday olmuş; bdp tarafından 2. bölgeden destek görmüştür. lütfen teybinize kaydettiklerinizi araştırarak ortaya dökün; banttan yayın pek hoş olmuyor.
başörtüsü ve kravat(kullanmamanın) serbest olması için önerge vermiştir.
helal olsundur, alnından öperimdir.

(http://www.ensonhaber.com/sirri-sureyyadan-kravat-ve-basortusu-onergesi-2011-10-11.html)
iki yüzlünün tekidir. bir yandan medyada sempatik tavırlar ve insani yönlerle önplana çıkmaya çalışırken arka planda pkk komutanlarını ziyarete giden, konuşma yaptığı gençliğe apoya selam gönderten biridir.
resmi facebook sayfasında "mevlana yaşasaydı sizce tayyib'e ve onun gibilere gel der miydi?" gibi saçma bir cümle yayınlatarak bitirmiştir iyice karizmasını.
eğer onun onayı ile yayınlandıysa yazık. bunun gibi birkaç cümle ile gene saçmalamışlığı vardır.
nerede, niye durduğu hususuna bir anlam veremesem de, mecliste iyi ki var dediklerimden; anadil hususunda topu doksana göndermiş yine:

(http://www.youtube.com/watch?v=uuwxfpamrnc&list=uu5moxiib7z5-9zp79s_-dww&index=1&feature=plcp)