temel karamollaoğlu – dertli sözlük
refah partisinin 90'lardaki güçlü ve çalışkan parti teşkilatlanması ile ilgili uluslararası akademik literatürde onlarca çalışma yapıldı. bu çalışmalardaki hakim kanaat ise partinin bu dönemdeki seçim başarısının ideolojik temelli vaatlerinden ziyade parti teşkilatının yerel düzeydeki çalışmalarından kaynaklandığı yönünde. zaten refah partisi, bu dönemde farklı ideolojik yönelimden birçok kişinin oyunu almayı başardı. işte böyle başarılı bir teşkilatlanma geleneğini devralan bu zatın seçim sonrası düştüğü haller içler acısı. hala manipülasyon yaparak insanların aklıyla alay ediyor;

https://twitter.com/t_karamollaoglu/status/1658501091934322688
adama (*) sormazlar mı, madem seçim güvenliğinden bu kadar endişe ediyordun, neden seçime girmedin. saadet partisi sandıklarda müşahit bulundurma hakkına sahip 5 partiden birisiydi. hadi seçime girmedin, daha kendisine verilen oyları saymaktan aciz bir oluşumun bu memleketin geleceği hakkında bir söz söylemeye hakkı olabilir mi? türkiye siyaset tarihinin en başarılı teşkilatçılık geleneğini kreş müsameresi yapan bir güruha dönüştürdün:

https://twitter.com/secimtr2023/status/1658726016183939079

aaa, pardon, oyları siyonist uşakları çaldı, zaten bunların hepsi bop planı. tayyip erdoğan ülkeyi amerikalılar'a sattı. bir dahaki seçim kesin tek başına iktidarsınız, hahaha
chp'nin yanında duran ya huyundan ya suyundan demişler.tokatçılığı da onlardan öğrenmiş olmalı.temel toplumda karşılığı olan biri değil.i̇şi gücü yalan.mecliste chp'den daha fazla düşmanlık yapacağına eminim.çünkü normal hayatta da saadetliler her yere gelir,devletin her türlü imkanını sonuna kadar kullanır sonra sabah akşam erdoğan'a küfrederler.onlardaki nefret chp'ninkilerle yarışır.hani yazmıştım ya chp neyi yaparsa karşıyı onunla suçlar diye.bu temel tamamen chp'nin tüm huylarını kopyalıyor.mesela en fazla dini kullanan kişi de kendisi ve partisi .
bir dinsiz, bir vatan haini, bir..., bir.... , bir......, bin....

bir de temel bir gün.

oturmuş iki tek atalım demişler bi masaya oturmuşlar..

ordan geçenler: ula temel ........ demişler..

temel: dağılalum ula burda olmadi, cehennemde tekrar toplanuruk demiş.

fıkra tabi.. temelden bu beklenmez.. insanları güldürmek için uydurulmuş bi karakter neticede çok şey beklemeyin..
fı-r-kalarla turkiye.
bir sinan oğan kadar etkili olamamıştır. yani bunu söylerken kimseyi kırmak istemem ama oyunu bozacak bir kişi varsa o kişi bu kişi değildir. :)
türk siyasetinde, aldığı oy oranına karşın özgül ağırlığını bu denli hissettiren nadir isimlerden. siyasi kararları belki tartışılabilir ama bu yaştan sonra siyasette aldığı bu rol takdir edilesi... bir hafta sonra seçimin sonucuna göre entry daha olumlu bir güncelleme alabilir. seçimi kaybederse -ki muhtemeldir- misyonunu tamamlamış bir isim olarak tarihe geçecektir. (resmi sonuçlar hâlâ açıklanmamış olsa da 10 vekil falan kopardı diyorlar chp'den. temiz iş. h.o.)