dertli sözlük v3 – dertli sözlük
aramada sıkıntılı olan versiyon. mekân kelimesini arattığım zaman mobil versiyonda sözlük çöküyor. (*) mekân kelimesine de giremiyor. yine aynı şekilde çöküyor.
hangi butonun ne anlama geldiğini öğrenmek için tıklaya tıklaya ilerliyorum. artılama eksileme nasıl oluyor henüz bulamadım öğrenene kadar kırılmak gücenmek yok inşallah. genel olarak beğendim. kurcalamaya devam..

1. çevrimdışı iken yazarların profiline tıklanabiliyor. bunun olmaması lazım.

2. bir misafir sözlükte bulunmayan bir başlığı arama butonuna yazdığında üyeliği teşvik mahiyetinde bir ibare yer alabilir. i̇bareye tıklanınca üyelik formuna aktarılabilir.

3. başlık arama kısmında ciddi sıkıntı var. notlarınızda yer aldığını varsayıyorum.

4. profil fotoğrafı mevzusu hassasiyeti zedeliyor. kaldırılabilir veya alternatif bir şey düşünülebilir.

5. tanım kısmına görsel eklemede sıkıntı yaşıyorum. sebebini çözemedim. klavyenize havale ediyorum.

üslubum yanlışsa kusura bakmayın lütfen. emeğiniz için teşekkür ederim.
mekân başlığına halen giremiyorum. sözlük çöküyor. ayrıca gbkz'nin rengi değişmeli. belli olmuyor. mesela bu entrideki ilk kelime olan mekân bir gbkz. kolay gele. emeğinize sağlık. i̇nşaallah sorunlar en kısa sürede çözülür.
öncelikle kestane balının diyarı zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar.

yaklaşık 2 haftadır sadece sunucu problemiyle uğraştık. ciddi bir yavaşlık vardı, yavaş bir sistemde de editleme yapmak ayrıca bir eziyet. nihayet dün gece bu sorunu çözdük. yani inşallah çözmüşüzdür. mevcut performansa bakılırsa çözmüşüz gibi görünüyor.

bugün itibarıyla da düzenlemelere kaldığımız yerden devam edeceğiz.
anlayışınız, sabrınız, destekleriniz ve de önerileriniz için müteşekkiriz.
tebdili mekanda ferahlık vardır demiştim ama eskisi daha güzeldi sanki.eski site tipine alışmıştık.site görünüşü yazmak için çekici gelmiyor.eski versiyonu şöyle hissettiriyordu çok keşfedilmemiş gizli bir kapıdan geçerek girdiğin bir yer.eski ve kadim.şimdi her şey çok teknik ve en üstte hep aynı başlık var.tabi bu biz yazmayan yazarların suçu da olsa şu başlıklarda ifade edemediğim bir sorun var.mesela bir başlığa tıklayınca daha 2005 yılında yazılanı görmem gibi.bir de eskiden sitenin sağında okuduğumuz başlıkla alakalı diğer tüm başlıklar sıralanırdı.yeni sürümde o özellikte kaybolmuş.o tanımlara bakarak geçmişte yazılanlardan haberdar oluyorduk.

en sevdiğim özelliği çevrimdışı olduğumuz durumlarda ana sayfada güncel entry lerin görünmesi. sol frame e bakarken başlığa tıklayıp sonra ''bugün girilenler''i seçmek gerekiyor.
mesela sözlükten tam çıkıyorum bahsettiğim sayfa beliriyor. fark etmediğim güncel bi entry i görüyorum. ''i̇şte buna + verilir'' deyip tekrar giriş yapıyorum :)
ilgili düzenlemelerin bu sefer, nihayet, inşallah, tamamlanmak üzere olduğunu bildiririm.
yani inşallah.