mehmet görmez – dertli sözlük
diyanete yeni bir soluk getiren canlandıran uyandıran dertli insan. her konuşmasını dinldiğimde ufuk katar tıpkı (gbkzl:ahmet davutoğlu: ) gibi. ailemin üç bireyi diyanette çalışıyor. onların dediiğine göre mehmet görmez'le birlikte yeni türkiye'nin yeni diyanet'i doğmuş. duacısıyız vesselam
diyanet camiasına yeni bir soluk getiren dertli insan. yeni türkiye'nin yeni diyaneti'ni inşa ediyor. her konuşmasını dinlediğimde tıpkı (gbkzl:ahmet davutoğlu) gibi ufkumu genişletiyor. duacısıyız vesselam.
diyanet camiasına yeni bir soluk getiren dertli insan. yeni türkiye'nin yeni diyaneti'ni inşa ediyor. her konuşmasını dinlediğimde tıpkı (gbkzl:ahmet davutoğlu:) gibi ufkumu genişletiyor. duacısıyız vesselam.
diyanet camiasına yeni bir soluk getiren dertli insan. yeni türkiye'nin yeni diyaneti'ni inşa ediyor. her konuşmasını dinlediğimde tıpkı (gbkzl:ahmet davutoğlu:) gibi ufkumu genişletiyor. duacısıyız vesselam.
diyanet camiasına yeni bir soluk getiren dertli insan. yeni türkiye'nin yeni diyaneti'ni inşa ediyor. her konuşmasını dinlediğimde tıpkı ahmet davutoğlu gibi ufkumu genişletiyor. duacısıyız vesselam.
kendisini beğeniyle takip ettiğim kıymetli şahsiyet.

bu gün hacı kardeşleriyle vakfe duası yaptı. oldukça duygulu ve manidardı çok hoşuma gitti.allah razı olsun.
teravihe gelen çocuklara kızılmasın diye "onlar benim arkadaşlarımdır." demiş, sahiplenmiş gönlü geniş kimse.liyakate önem verir.kur'an'ı kerim'i duru berrak bir şekilde kıraat eder. mescid-i aksa'ya ziyaret gerçekleştirmiştir.
bugün görevinden ayrılan kıymetli insan.hep iyi hizmetleri ve açtığı yeni hayır kapılarıyla yad edilecek inşallah.burada ise veda konuşması var.https://www.youtube.com/watch?v=ptty8nom450
-emaneti hakkıyla yerine getirmeye çalıştı.-ümmete karşı samimi davrandı.-i̇lmin izzetini korudu.-allah yolunda elinden geldiğince çaba gösterdi.şahidiz!
diyanet tv'de yayınlanan bizden konuşalım programının 31. bölümüne konuk olmuş, öğrencilik yıllarından başlayıp diyanet işleri başkanlığına kadar hayat hikayesinden bahsedildiği keyifli bir program olmuştur.https://youtu.be/5d63y_ovrli