coca cola – dertli sözlük
i̇lk çıkış noktası 1850 li yıllarda doğum kontrol ve kısırlık ilacı olarak eczanelerde satılıyor olmasıdır. sahibi john davison rockefeller önderliğindeki en büyük siyonist rockefeller ailesidir. içindeki kimyasal tatlandırıcılar ve bir çok maddesini monsanto firması sağlamaktadır.(*)
çok iyi reklamlar yapmakta olan firma.boykot ediyoruz lakin cola nın coca sı da turkası da le side içilmemelidir zannımca.
çok iyi reklamlar yapmaya devam eden firma özellikle ramazanda müthiş bir kurnazlıkla yumuşak ses tonuyla konuşan amca,yardımlaşmanın önemi,mutlu aile tabloları...kim der bunların sahipleri binlerce çocuğun katlinin destekçisi.para için girilmeyecek kılık olmadığını gösteriyorlar bir kez daha.bir de içinde alkol olduğu kesinleşen içeceği iftar sofrasının vazgeçilmezi olarak gösteriyorlar ve buna hala prim verenler var ya...çok dertliyim bu konuda.
içinde alkol olduğu tescillenmiş kolanın o lahuti ramazan reklamlarının tam adı "pişkinlik" oluyor... iftar sofrasına onu koymak, onunla serinlemek ise ne acı...
kime neye hizmet ettiği apaçık ortadayken halkımızın fütursuzca tüketmesine anlam verebilmiş değilim. çok mu gerekli bunu içmek,içilmese ölünecek mi sanki,neden bu içme ısrarı,başka içecek mi yok?
gelirinin sinin israile gittiğini açıkladığı halde,yahudilerin müslümanlara karşı şeytani fikirlerini,düşmanlıklarını,müslüman kardeşlerimize kurşun olarak döndüğünü bile bile,yazılış şeklinin,türkiye dışındaki reklamlarının adeta müslümanlarla dalga geçilerek,kendi ideolojileri doğrultusunda yapıldığını bildiğimiz halde,müslüman bir ülke olarak coca cola ve coca cola ürünlerini ( sprite,fanta,cappy,nestea,damla su)gözü kapalı tüketmek onlara destek olmak neyin nesi.ayrıca içeriğinde alkol vardır tartışmaları başlamıştır.alkole gelene kadar hindistanda coca cola ve pepsi içinde öldürücü tarım ilaçları bulunduğu için yasaklanmıştır,belçika da sağlık bakanı ciddi sağlık problemine sebep olduğu için piyasadan toplatılmasını istemişken benim ülkemin içmekteki ısrarı müslüman bir zihniyete aykırı.alkol bunların yanında masum kalıyor adeta.ayrıca coca cola türkiye de büyük bir pazara sahip olduğu için elbetteki hakkındaki gerçekleri bile satın alarak alkol yok,türkiyeye özel üretim vs. gibi bahanelerle yalanlayacaktır.