binali yıldırım – dertli sözlük
bugün demiş ki:
"2003 yılında hızlı internet neredeyse yoktu. sadece 20 bin abone vardı. bugün 60 milyonu aştı. avrupa ortalamasını yakaladık."

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1398636-binali-yildirim-cumhurbaskani-bal-gibi-partili-olur

2003'ten sonra olmuş her şeyi bir akparti icraatı olarak sunmak, dahası akpartiyi hep onyıllar öncesi türkiye durumunu anlatarak övmek ak parti'nin halkımızın hemen terketmesi gereken bir saplantısı.

2003'te dünyanın neresinde hızlı internet vardı.
bütün dünyaya ak parti ile mi geldi.
oğlu erkam yıldırım'ın, kolombiya - venezuela üzerinden yürüyen uyuşturucu ticaretinin türkiye ayağını yönettiği iddia edildi sedat peker tarafından.gemi işleriyle meşguller malum olduğu üzere.
psikolojik olarak çökmüş gibi görünüyor. allah herkese hayırlı evlat ve tabii ki de damat nasip etsin. tabii bütün bu olanlardan sonra binali bey'e siyasette ikbal kapılarını açan bu derin aile bağlantıları mı yoksa kendisinin liyakati mi oldu, herkes bu soruyu soracak. bütün kariyeri alt üst oldu. kader.
resmi bir ünvanı olmadığı halde sırf hayır hasenat niyetiyle venezuela'ya maske ve test kiti götüren bir evlada sahip. böyle bir sadaka-i cariye her kula nasip olmaz. binali bey ne kadar şükretse az.