yiğit bulut – dertli sözlük
daha düne kadar ulusalcı bir atatürkçüyken hızlı bir u dönüşüyle ak parti'nin kanalı 24'ün başına geçen ekonomist.
daha önce büyük bir çıkışla geleceğini düşünüyorum demişim ( #390452 )

şimdilerde bakıyorum da 24'de konuşuyor habire, devletin bekasının sözcüsü gibi konuşuyor, akp konuşturuyor, fasa fiso, vesaire.

herkes olmuş oyuncu. neler anlatılıyor, neler gizleniyor!
herkesin; saçının jölesine taktığı gazeteci.lakin sıktı artık başka bir şey buluverin.
başbakan danışmanı olarak hak ettiğini almıştır.adam kaç aydır başbakanı savunmak için kendini parçaladı,kanalını seferber etti.eee başbakan da bunu karşılıksız bırakmadı.
bugün türk telekom'a yönetim kurulu üyesi olarak atanan başbakanın ekonomi danışmanı. kendisini taa habertürk'ten hatırladığımız kanal 24'te zevkle izlediğimiz güzide insan. trt'den program başı 2500 lira alması çok hoş değil ama severiz kendisini.
yeni türkiye'nin tam bağımsız(!), küresel sermaye ile faiz lobisi karşıtı(!), yeni nesil dava savunuculuğu ve fedailiğinin(!) öncüsü sayılabilecek prototip şahsiyetlerden.

şimdiki bazı gazeteci, patron ve yazar olan yiğit ve yağız delikanlılar/hanımefendiler benzer ekolun temsilcisi olmaya devam ediyorlar.(*)

inşallah uzun birikimler ve fedakarlıklar sonucu ele alınıp, adalet ve iyilik üzere kullanılacağı istenen güç(*) böylesi sınıflandırıcı üslup ve bu üslubu kendine araç edinen kişiler sebebiyle heba edilmez.

kısa vadede fayda sağlayan bu mücadele tipi ve mücadele insanları, uzun vadede bir kültürel ve inşa edici bir sicil oluşumuna engel olacaktır. inşallah bu mücadeleler tamamen bu zihniyetin eline temsil edilmez.

(*)
komplo teorisyeni.saçının şeklinden konuşma şekline kadar ayar olduğum zat. abi bi insan başka bi insana hiçmi ısınamaz yahu.