serdar tuncer – dertli sözlük
bu sene de ramazan sevincimizi paylaştığımız güzide ağabeyimiz. trt 1 ekranlarında yine bizlerle.
kanal a da sunduğu gecede bir gün isimli programından beri tanıdığım güzel insan. konuşması da şiir okuması kadar güzeldir. trt haber'de sunduğu "yeni şeyler söylemek lazım" isimli programı pek bi kısa sürdü. şimdilerde iftarda trt 1'de sahurda semerkand tv'de beğenerek izliyoruz.
hiç bir şeyden cennete giremese de (*) gülen yüzü suyu hürmetine cennete gireceğine inandığım kişi inş. gözüyle beraber gülen insan.
hayatımda çok önemli bir yeri olan, şiir yorumu ve pek tabi şiirlerini çok beğendiğim güzel insan... şu günlerde 'bir hilal uğruna' albümü çıkıyor.
güzel hasletlerinin yanında, 'fetih 1453' filmi hakkındaki yorumlarıyla latifeli üslûbunu da göstermiş olan abimiz. (http://www.youtube.com/watch?v=6roovv313xw)
annemin "ya bu çocuk çıkınca acayip seviniyorum,çok iyi sohbeti var maşallah" gibi yorumlarına maruz kalmıştır kendisi. (*)
dursun ali erzincanlı ile karşılıklı paslaşmalarla buralara kadar gelmiştir, menzil grubundandır, fena bir adam değildir.
''menzil uzak olmaz sevene kurbanım'' sözüyle ün yapan, fetih 1453 hakkındaki yorumlarıyla gönülleri fetheden tv programcısı.