serdar tuncer – dertli sözlük
yunus der ''ey hoca! istersen var bin hacca, hepisinden iyice bir gönüle girmekdir.'' sözünü kendisinden sıkça duyduğum, evliya aşığı, muhabbet ehli, nur yüzlü samimi bir abimiz. (bu yazdıklarımı okursa enaniyeti tavan yapabilir, okumaması daha efdaldir :) )
kanal d'de sahur programı yaparak beni hayal kırıklığına uğratan şahsiyet.başka kanal mı kalmadı be mübarek!
efenim kendini paraya sattı diyenlerde vardır bu kanal değişikliği yüzünden dolayı. semerkand nereee kanal d nere ? peh. polyanna takılırsak deriz ki: büyükler onu oradaki insanlarda hidayete ulaşsın diye göndermişlerdir.
ismet özel'in, "kim olduğumuz nereye gideceğimizin işaretini vermez. her zaman nereye gittiğimiz kim olduğumuzu ifşa eder." sözünü çok severim.

kanal d de program yapması tek başına kimlik tespiti için yeterli değildir belki; ama insanın rızkı nereden yediği, hangi ortamda ne için bulunduğu onun kişiliğine etki eder. dolayısıyla verdiği kararda -eğer bu işten o ortamda para kazanıyorsa hele de daha fazlasını kazanmak için o ortamdaysa- büyük bir falso vardır diye düşünmekteyim.
yok, amacı halisane niyetlerle kar amacı gütmeden orada bulunmaksa bize sus düşer kanımca.
--- iktibas ---
"bir ah etmem senden gelen bin derde
arat beni vur emriyle her yerde
katilime bir resmini gösterde
görmüş olsun seni gören göz beni" st

--- iktibas ---
candır, evrensel müslümandır. yeryüzünde zulüm gören müslümanlara dua ederken orta asya , çeçenistan ve diğer gayrı arap coğrafyalarını da anmıştır. zira müslümanın ölçüsü imandır coğrafya değil. kanal d'de program yapması, semerkant'ı satması anlamına gelmez. allah defalarca amrettiği halde hala zan girişiminden kaçınmamak daha büyük günah. elli tane ihtimal sayılabilir. belki semerkant onu bıraktı, belki de hoşuna gitmeyecek sahne veya uygulamalarla karşılaştı? ben de 6 gün çalışıp bıraktım semerkant'ı. 4 ay işsiz kaldım ama herhangi bir yere para ile geçerek yapmadım bunu. her halukarda yine de allah razı olsun onlardan derim. zanda bulunmayın derim.