halit – dertli sözlük
çıkamam, aynalar, aynalar zindan.bakamam, aynada, aynada vicdan;beni beklemeyin, o bir hevesti;gelemem, aynalar yolumu kesti.
sözlüğün kendisini hala moderatör yapmamış olmakla çok şey kaybettiği yazar. :) sözlükle ilgili gördüğü yanlışları aracısız olarak düzeltmesi gerek artık, zira moderatörler çalışmıyor zaten. i̇şini yapacak birilerine ihtiyacı var bu sözlüğün.
sözlüğün üzerinde dolaşan cıvıl cıvıl kuşlar misali, sözlüğe hareket getiren yazar kardeşimiz. sürekli sözlükten ve yönetiminden şikayetçi :) ama kuş uçmaz kervan geçmez bu kasabada şeriflere bu kadar takılmanın anlamı yok:) umarım tüm bu heyecan bir gelip geçici bir hevesten ibaret değildir. allah nesili eskiyenlerden eylesin. sözlükte yaşlandırsın.
sözlüğün sürekli eksikliklerini vurgulayıp duran yazar. eleştiri iyidir ama fazla övgüde fazla yergide zarar doğurur sonuçta haddini aşan her şey zıddına döner. ayrıca sözlük yönetimiyle de bir takım problemleri var sanırım. (*) (*) bunları saymazsak sözlüğün aradığı aktif bir yazar, zaten şimdiden hazirunda destekleyicileri de var ileride kendisini daha farklı bir konumda görebiliriz. (*)
sözlüğün her birkaç ayda bir dolup boşalan ''durgunluktan yakınan yazar'' koltuğunun yeni müdürü. fakat bu defa farklı. zira halit yakındı ama gayrette etti, hareketlendirdi, bıkmadı, usanmadı, gitmedi.emek veriyor, samimi, gayretli, keyifli bir gardaşımız, kısa zamanda kendisini kadim yazarlara da sevdirecek kadar halis birisi.maşallah. hakikaten hoş gelmiş.
'neden bu sitem, niye bu sinir, hayır kime kızdın gel söyle sorunu çözelim' diye söylenmek istediğim yazar. hiç br tanımında sözlüğü yermeden geçmemiş...