dertli itiraf – dertli sözlük
her zaman bulunduğum ortamın muhalefetçisi olmak bazen canımı sıksa da bu huyumdan vazgeçemiyorum ve her sorun ettiğim şeyi şiddetle eleştirmekten geri duramıyorum..bunu da ilk kez söylüyorum
itiraf gibi değil pek ama yeni farkına vardığım ve çok şaşırdığım bir şey . allah'ım şevkimi kıracak insanlara denk getirmesin : tıpta okuyorum 3 yıldır boşu boşuna sırf yükselmek ve para kazanmak için bu mesleğin seçildiğini düşünüyordum ki sadece bunun için seçen çok arkadaşım ve hocalarım var.bu yıl hastaneye geçtik stajyerliğe başladık yani hastalarla direk temastayız, muayene ediyoruz falan ama biz odaya girer girmez 80 yaşındaki kanser hastası amcanın saygıdan ayağa kalkmak için uğraşması, daha bir şey yapamamama rağmen gözümün içine bakıp kızım allah rızası için iyileştir beni demesi, nefes almakta zorlanan akciğer hastasının biz akciğer seslerini dinleyip öğrenebilelim diye 20 küsur öğrenci için 10-15 dk. aralıksız derin nefes alması,1 geçmiş olsun amca lafıma bir sürü dua etmeleri...vs. öğrendiklerimin ve öğreneceklerimin ne kadar kıymetli olduğunu anladım . içten bir allah razı olsun un değeri hiçbir parayla ölçülemezmiş utandırıyorlar vallahi . kendimle ,çabamla, hastanede harcadığım harcayacağım her saatimle şimdiden gurur duyuyorum lütfen dua edin mesleğimin hakkını en güzel haliyle verebileyim rabbim yanlışlar yaptırmasın .
itiraf ediyorum.çok yoruldum artik.kariyer meselesi canimi sıkıyor ondan daha cok sıkan ise neden dünyalik kariyeri ahiret kariyerim kadar dert edinmememdir.iyi is iyi insanlar iyi para guzel sey ama daha önemlisini unutuyorum.. haaa bide etrafimda dertsizler cogalmaya basladi..

itiraf 2: o yumruğu o karmasada ben atmadim ama herkes benden biliyordu.

itiraf 3:o sarmalarin hepsinide ben yememiştim

itiraf 4: sanirim bu en uzun entryim

itiraf 5:sanirim cok uzattim

itiraf 6:aeo
sözlüğün sakin halini seviyorum. nesim-i islami olduğunu düşünüyorum.her gün giren ama az yazan veya yazmayan yazarlarında ya:"yazılacak birşey kalmamış" veya:"yazılacak kıymette birşey için oturup vakit harcamam gerek şuan o vakit olmadığından yazamıyorum" veya:"okuması da çok güzel" gibi müsbet şeyler düşündüğünü hakikaten bu gibi düşündüklerini zannediyorum. memnun oluyorum.doğrusu bende konu başlıklarında -sonraki- butonunu çok kullanıyorum. ehemmiyetli mevzuulara dikkatli yorum girmek istiyorum. zira dertliyiz. tebrikler maşallah sözlüğe gayet hoş bir bâd olduğunu düşünüyorum.