meolinkh – dertli sözlük
#462870neden ilaç kullanmadığımı bir kez daha hatırlatan yazardır. okurken içim ürperdi. abisine geçmiş olsun dileklerimi geç olsada iletiyorum.
ne günlerden geçmiş de yine yazmaktan geçmemiş olan yazar.
öğrencilik mi dersiniz, söz nişan mı, evlilik mi, hem evlilik hem istanbul trafiğinde saatlerce yol katederek yapılan öğrencilik üstüne ev hanımlığı mı dersiniz... hepsinde yazmaya devam edebilmiş yazar.
yalnız annelik biraz zorladı galiba arada bi başını uzatıp gidiyo yine de buna da şükür çevrimin içine arada bir girsin görelim şimdilik bu kadarla idare ederiz, ufaklık büyüdükçe de eski performansına dönmesini umarız.
(*)(*))
kendisini hem sözlükte görmeyi hem de oturup saatlerce sohbet etmeyi özledim. ankara'ya gelirse hali hazırda bekleyen bir zirve ekibi var.
sahalara çok hızlı dönüş yaptı. sözlüğü aktifleştirmek için yapılan yeni hareketin(*) en başarılı örneği oldu. zübdeialem her güne 1 tanım hareketi için her aileden en az bir yazar diye de latife yapmıştı(*)(*)(*) görüyoruz ki aile üyeleri hazır ve nazır burada. tebrik ve takdir ediyoruz.(*)
bugün doğum günü olan yazarımız. allah bir ömür saadet, sağlık nasip etsin inşallah. birlikte geçireceğimiz nice senelerimiz olsun.
kendisine ve aile efradına hayırlı bereketli bir ömür dileriz.dertli sözlük üstün hizmet madalyasına layık yazarlardan biridir. eksik olmasın.