kemal kılıçdaroğlu – dertli sözlük
referandum propagandaları sırasında uydurduğu her vaatte burnu uzasaydı istanbul'a 4.köprü niyetine kullanılabileceğini düşündüğüm komedyen.pardon pardon politikacı.
ona iyi davranın... o (vurgula: zavallı) bir (vurgula: hayır) maduru.. "hayırlı olsun" diye diye, hayırından vazgeçti...(*)
benim dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın misali oy kullanamamış chp lideri. işini ne kadar ciddiye aldığını sağolsun ortaya koydu. bir de bu kişinin ülkeyi yöneteceğine inananlar var. garip gerçekten.
nasıl oy kullanacağını dahi (vurgula: bilmeyen, yapamayan, sonuç alamayan )bir parti lideri..

--alıntı--

"oy kullanmaya gelince. ben siyasete atılırken hayata hiçbir zaman yalan söylemeyeceğime söz verdim. bugün partimizden bir açıklama yapıldı. benim istanbul'da kaydım vardı ama benim bilgimin dışında hangi gerekçeden olduğunu (vurgula: bilemediğim) bir gerekçeyle oradan adresimin değiştiğine dair tutanak tutuluyor ve kaydımın silindiğini öğreniyorum. elbetteki böyle bir tablonun ortaya çıkması doğru değildir. bu konuda gerçekten partililerimizi üzdüysek özür diledim.

bu konuda benim çalışmam lazımdı; ancak yoğunluktan dolayı (vurgula: yapamadım.) bende nüfus cüzdanımla gidip oy kullanacağımı düşünüyordum; ancak olmadı. bunu son iki günde öğrendim. arkadaşlarım bu konuda bazı girişimler yaptı;ancak seçmen kütükleri kapandığı için (vurgula: bir sonuç alamadık)."

--alıntı--