ne olacak bu dertli sözlük ün hali – dertli sözlük
değerli arkadaşlar,

şuur farzdır demiş müdürümüz.. şuur nedir? canlı döngülerin içinde bulunma halidir. fıtri olan şuurlu olmak, canlı kalmaktır. ölgün yapılar gayri fıtri yapılardır ve esasında günah denilen şey, fıtrattan uzaklaştıran şeylerdir.

hal böyleyken demek istediğim, eğer farz ise, gelin boyun borcudur, üretkenliği kısmi felç geçiren bir döngüyü daha da üretken hale getirelim. bunun için bir şeyler yapalım. işin arkaplanını tartışmak da güzel. ama tartışma bile ortalama 8 saatte 1 entry şeklinde ilerleyecek gibi. online olarak randevulaşalım. diyelim ki yarın sabah 10'da mesela, herkes çayını alsın, geçsin bilgisayarının başına. forum misali bir başlık altında "sözlüğün dünü, bugünü, yarını" konulu bir plebisit:) değil tabi ki mini bir sempozyum yapalım. bu iş yarım kalmış mı yoksa bu işten razı mıyız onu da bilmiyorum gerçi ama, eğer yönetimce de bir yarımlık söz konusu ise beklemeye gerek yok. herkes benden daha eski burada besbelli. 650 küsür aktif yazardan 15 tanesi, o da aynı anda 3-5 tanesi online bir tablo çıkmasın.

yazılımcı arkadaş ayarlayalım. para toplayalım. ben bağış yapacağıma söz veriyorum. bu sözlüğün ios programlamasını yaptıralım. cepten bağlanabilen bir sözlük intibaı oluşsun.

hedeflerimizi koyalım. diyelim ki bu sözlük bir irfan yuvası olsun. her dem tazelenelim. aynıyla bir çekirdek kadro yazsın, coştursun, diğer taze arkadaşlar da bu kaneviçeyi işlesinler.

tatsız yazarlar da çıksın. demokrasiyi her gönlün kendisinde yer bulabildiği peygamberane yönüyle algılayalım. temel şeyler isteyelim, o insanlar da istedikleri gibi yazsınlar, çizsinler.

vira bismillah diyelim derim. ne dersiniz kardeşler?