çevrimiçi olup da tanım girmeyen yazar – dertli sözlük
tutarlı eleştiri değil tutarsız tenkit alan yazarlardır birileri tarafından şevki kırılmıştır. yavaş yavaş sahnede karaltının içinde kaybolur ve sağdan sessiz adımlarla çıkarlar
internetten ders çalışan ama aynı zamanda da kendini yalnız hissetmemek için online olan yazarların iki işi bir arada yürütememesi.(*)
yazacak bir şey bulamıyordur belki de?belki de online yazsa da sözlükte değildir? belki sözlüğün arka planında biriyle çok iyi anlaşmıştır ama buradan başka bir yerden iletişim kuramadığı için burada ona yazıyordur ondan dolayı da entry girme gibi derdi yoktur.belki de yazmaktan ziyade okumak hoşuna gidiyordur ama bunu da ziyaretçi olarak yapmayı beceremiyordur. mutlaka giriş yapıp okuyordur.belki o an yazılan başlıkları sevmemiştir.belki de başlık açmanın büyük ve önemli bir şey olduğunu düşündüğü için başlık açmıyordur ama açılan başlıklarla da alakası yoktur.belki de sırf insanlardan bu tepkiyi almak için öylesine online gösteriyordur kendini.belki de kelimeler aklındadır ama yazıya dökemiyordur.belki de muavindir ve yapılan hataları kontrol etmek için girmiştir sadece.belki de sadece bildirim butonunu ve mesaj kutusunu kontrol etmek için girmiştir ama çıkış yapmamıştır.................gibi gibi ihtimaller ile uzatılabilecek bir listedir. ya da benim içim fesattır. :)