manga – dertli sözlük
an itibari ile erovision şarkı yarışmasına katılan türk müzik grubu. solistliğini yapan ferman, gazi mimarlıktan iki üst devremdir. şımarık bi arkadaş hiç muhabbetim olmadı kendisiyle. hocaları davet ettiği bir programda içkiyi fazla kaçırmış ve hocalara armağan ettiği şarkıyı fuck you fuck you diye noktalamıştır. erovisionu kazanıp kazanmamaları umrumda değil.
japon çizgiromanlarına verilen genel isim.japonyada çok gelişmiş bir piyasası vardır.birçok insan hayatlarını buna adar ve şanslı veya dahi olmayanlar hayatlarını adamakla yetinirler.işleri yayınlanan mangaka'lar ise haftada 20 sayfa çizerler ki bu da bilirseniz epey pis bişeydir.hatta bu çizerlerin asistanları falan da vardır.(*) (*)
ilk çıkan 'bir kadın çizeceksin' şarkılarından belliydi saçma bir grup olduğu.
"şu eurovizyona adam gibi birilerini çıkarsalar canları çıkar" dememize neden olan grup.
türkiyede d&r olsun dost olsun farketmez kitap evleri bünyesinde barınamayan,kitap evi çalışanlarının da bîhaber oldukları bağımlılık etkisi oluşturan tatlı çızıklar.
d&r'da death note, naruto gibi dünyaca ünlü örnekleri satılmaktadır. bir seri tamamlamak hiç de fena olmaz, defalarca okunabilir zannımca.