gazze israil in sonu olacak – dertli sözlük
düşler kadar gerçektir. ben oturduğum yerden göbeğimi kaşıyarak bir kadın gibi tanım girsem de allah'ın arslanı yeryüzünde çoktur. ve elbet vaad olunan gün gelecektir.

ben ne hesap vereceğim onun derdindeyim. kıtal edenlerin yanında mı yer aldım, yoksa huneyn'e hazırlık yapan peygamber ordusunu proveke etmek için mescid-i dırar'ı inşa eden münafıklardan mıyım?

evet, elbet israil'in sonu gazze'den olacak. ben neredeyim?

edit: kadın der iken kıtalın erkeklere farz kılınmasından dolayı demişimdir. kıtal kadınlara ancak erkeklerin soyu kuruduğunda ve zaruret durumlarında farzdır. yoksda müslümanlar savaşa kadınları götürmez ve kadınları savaşta kullanmaz. bu kadınların korkak olarak algılanması ile alakalı değildir. islam cesareti cinsiyete bağlamaz
neden gazze'nin i̇srailin kardeşi olmasını istemek varken şidddet ve nefret dolu hayaller peşinde koşar ki insan.o kadar acı yaşanmışken bu bitmek tükenmek bilmeyen öfke niye...
gazze'de savaş görmemiş çocuk yoktur.işgal başladığında doğan bebekler şimdi 60-70 yaşındalar.oradaki insanların her nefesi direniştir.ölümü ibretlik olan ariel şaron bir zamanlar şöyle söylüyordu:"en iyi arap, ölü araptır."onun gibi düşünenlerin sonu aynı olacak inşaallah!
eyal'in tanımına haşiye: bu bitmek tükenmek bilmeyen öfkenin sebebi o kadar acı yaşanması işte..!