bir başkadır benim memleketim:))
hz. mevlana...
ankarada ki konya yolunuda hiç anlamış değilim. taa ankaranın merkezinden başlıyor. bari çıkınca falan başla değil mi ?
gez dünyayı , gör konya'yı.
toprağın üstüde altıda zengindir.
ağlamaktan gözyaşları biten analar gibi, üstünde yapılan fenalıklara ağladıkça obrukları oluşan, mevlaya yaklaşma durağı.
içinde yaşayan insanları eskiden kalan 'dinci' yaftasını üzerilerinden atmak için (maalesef) her türlü aşırılığın yaptığı şehir..
son buluşmanın yapıldığı hatıralarımızla dolu şehir. gönüllülük başkenti :)
itina ile kuru iftira atılır.en çok rakı tüketilen şehir.bayanların gece sokağa çıkamadığı şehir dat dat dat.domuz çiftliklerinde yetiştirilen hayvan ile kesimi yapılan resmi domuz sayısı arasındaki açık farkın nereye gittiğini sorsak bazılarına etli ekmek yaptırıp konyalıya yedirttik derler.konyalı be careful!bi kere de careful!
hasretim....
