nerede ifşa orada blacknurse – dertli sözlük
gizli şeyleri açığa çıkarmayı severim ( hudutları bellidir. ) bu huyumdan kaynaklanan bir slogandır. bu özellikteki tanımlarımın altına mühür niyetine bu sloganı bkz veriyorum.

(not: duydum ki bu huyum birküçüktebessüme bulaşmış etme! ) :)
(#462095)
bazı şeyleri gizleyemez blacknurse fıtratında var yani. bence bu dobra biri olmasından kaynaklanıyor ve bu onu blacknurse yapan şey:).
#461729bkz'ler potansiyel başlıklar olduğu için potansiyel başlığı başlık haline getirmiş yazar. #462095 üstelik benim entry'imi de kullanarak. dersine çalışarak açılmış bir başlık. :)
#487795

hemşirelik mesleğinin kendisine uygun olmadığını düşündüğü için ilahiyat alanına yönelen bu yazar kardeşimize çağrımdır: bir kere daha düşün; bence seni mutlu edecek farklı bir alan var. (*) (*) (*) (*) (*) (*)
(gbkzl: 43ıu5yno : ) kod isimli yazarın nasıl ifşa olabileceğini çok merak ettim doğrusu. :) bu yazar bence kullanıcı adı yerine şifresini şifresinin yerine kullanıcı adını yazarak gelmiş biri ona söylesin :) :)


(*)
43ıu5yno kullanıcı adlı yazarın bangladeşli olduğunu öğrenerek zirveyi gördüm. sözlüğün namı bangladeş'e ulaşmış arkadaşlar (*)