lgbti – dertli sözlük
bunun bir tercih değil sapkınlık olduğunu anlatmakla başlamalıyız.
karşımızdaki inançlıysa veya çocuksa önce allahın adaleti merhameti anlatılmalı sonrasında hz.lut un kavminin başına gelenler.
bu doğal bişey olsa bi kavmi allah helak eder mi? diye sormalıyız. helakın şiddetli olduğunu belirtip suçun büyüklüğünü hissettirmeliyiz.
bunun biyolojik zararlarından bahsederek korkutmalıyız sonra, cinsel yolla bulaşmış hastalıklara sahip kişilerin fotoğrafları gösterilebilir.
topluma ve aile yapısına verdiği zararla devam etmeliyiz.

peki neden onlar böyle yapıyora izahımız;
çünkü yapılarını bozdular, kadın fıtratı ve erkek fıtratı ayrıdır, birbirleri gibi davranmaya başladılar, giyinmeye başladılar ne olduklarını karıştırdılar hisleri de karman çorman oldu.
çünkü her türlü lezzeti hazzı gençlikten itibaren yaşadılar iç huzuru bulamadıkları için yeni yollar deniyorlar.
çünkü medya onlara bunu normalleştirdi, yüzlerce 25. kare örneği bulup gösterebilirsiniz internetten, dizilerdeki yumuşak karakterleri, aşkın sevginin özgürce yaşanması gerektiği vurgusunu, sınırları kaldırma mottolarını...

...

son olarak allahın lanet ettiği bir meseleyle iligli hoşgörülü falan olmamalıyız. gidip insanlara saldırmaya hakkımız yok şuanki hukuk devletinde lakin onları meşru gösterecek, aman canım imasını içinde barındıran en ufak bir cümle mazallah allah'ın ayetine muhalefet olur, allahın lanetlediğini sevmek, normal görmek haddimiz değil.
en az dinler arası diyalog kadar tehlikeli müslümanlar için bunlara hoşgörüyle yaklaşmak.