lgbti – dertli sözlük
sadece cinsiyetsizlerin değil; belki de daha çok cinsiyetsizlere hoşgörüyle yaklaşılmasını savunanların desteklediği bir örgüt. bu örgütün içinde mehmetler, ayşeler, fatmalar, ömerler var.

diyorlar ki; içinde bulunduğun dünyanın gerçekleri bu, insan hakkı, özgürlük, kişi dilediğini yapabilir, bu seni ilgilendirmez, sen git kendi inancını yaşa vs. …

bu zehirli söylemler gafil kalplere öyle işliyor ki böyle bir cereyana kapılan her kişi en tabi zevk ve estetik duygularını dahi kaybedip uzaktan kumandalı bir robota dönüşüyor. hayasızlığı, pisliği ve hırpaniliği bir modaymış gibi yaşamaya meylediyor. şahsiyetlerini ayaklar altına alarak kendilerini kumanda edenlerin tabi bir kölesi haline dönüyorlar. sefaletlerini özgürlük zannediyorlar…

alt kattakiler gemiyi deliyorlar; üst kattakiler de buna engel olmak isteyince “karışmayın bu bizim en tabi hakkımız” diyorlar. bilmiyorlar mı ki gemi batarsa herkes ölecek. ashabu’s sebt kavminin başına gelenleri bilmiyorlar mı? hiç değilse böyle bir kavmin varlığına iman edenlerin her daim lgbt’nin karşısında duracağını bilmeliler.

hira mağrası çocukları, olimpos dağı çocuklarına çok heves ediyor. biz onları dönüştüreceğimize onlar bizi dönüştürmeye başladı. ne yapılmalı bilemiyorum. belki de morpheus’un kırmızı hapına ihtiyacımız var.

“+gerçekleri görmeni engellemek için gözlerinin önüne çekilen bir dünya bu.
-ne gerçeği?
+bi köle olduğun gerçeği neo.”