dert etme dua et – dertli sözlük
#492091uzun yazdım, sildim; kısa yazdım sildim. ne desem bilemedim."allah başka dert vermesin birader..." karikatürü geldi aklıma, tanım bu kadar.
enterilerini ekseriyetle beğendiğim, bazen de abartılı ve eksik gördüğüm yazar. kalemine bereket. beğenmezsem zaten cimere yazarım. beddua felan ederim. fikirleri bana uymazsa ölsün diye düşünürüm. konuşmasın diye dilini, yazamasın diye bileklerini kessinler isterim. (*)
kavga var dediler geldim. kendisi nurbanurse yazarımıza bulaşan bir tanım girmiş. i̇yi etmiş çünkü sözlük hareketlendi. kötü etmiş çünkü o benim kıdemlim. kıdemlime laf yok hahaha.
şanlıurfa'da 5.katta depreme yakalandık. epey sarsıldık. evde tv tabak çanak kırıldı. binada ciddi bir hasar olmadı. şuan ev ahalisini başka bir şehre gönderiyorum. psikolojik olarak çok etkilendiler. ev ve dükkanda hırsızlık ihtimaline karşı burada kalmak zorundayım. tek katlı bir evde misafirim. toplum olarak her türlü yardımla iyilikle karşılaştığımız gibi her türlü kötülükle de karşılaşıyoruz. allah çevre illere yardım etsin. yazarlarımızdan akrabalarından zor durumda olan direkt yardım edebileceğimiz kimse varsa yazın lütfen. ayni nakdi elimizden ne gelirse artık...
görüşlerinden ötürü sözlükte bir nebze yalnız kaldığını hissediyorum. görüşüme aykırı da olsa yalnız kalanların yanında olmak gibi pis bir huyum var. yarın bir gün temel dedeyi ve saadet partisini savunduğumu görebilirsiniz :)
menfi kürt milliyetçiliği yolunda dört nala koşan... hariciye veya yeni adıyla neoselefilik akideciliği yolunda yirmidört nala koşan... nalı nalını bırakıp sünnet-i seniyye ve itikad-ı muhammediyyeye sarılması lazım gelen, müfrit bir gardaşımız (*)