ekrem i̇mamoğlu – dertli sözlük
partinin genel başkanından önce ve genelde belediye başkanlığı ile alâkalı olmayan işlerle alakalı durmadan fikir beyan ediyor kendileri. biri de çıkıp demiyor ki - genel başkan varken sen ne konuşuyorsun? - daha ilginci genel başkanları da bir şey demiyor. bu durumdan bağımsız olarak bana samimi gelmiyor. hoş, şu an hiçbiri samimi gelmiyor siyasetçilerin. al birini vur ötekine.
seçimlerde herkesi kucaklacağım deyip şimdi i̇stanbulluları zamlarla kucaklayan chp'li.en çok da i̇stanbul'da millet selde helak olurken tatil bana yakışıyor sözüyle kendisine oy verenleri mest etmişti.
her ismini duyduğumda içimden "varsaaaa çözüm vaaar" derim. seçim şarkılarının allah belasını versin. topundan nefret ediyorum.
deprem ile alâkalı davet edildiği programa gitmemiş. daha sonrada sanki çağırılmamış gibi haberler yapılmasına ses çıkarmamış. fox muhabiri, evet fox muhabirinin sorduğu soruyu da "arkadaşlar orda, arkadaşlar orda" diye geçiştirmiş. bu adam başından beri samimi gelmiyor bana. cumhurbaşkanı kadar tv ye çıkmak istiyor. her gün bir haberde görünmek, her olayla alâkalı yorum yapmak çok hoşuna gidiyor. bu zamana kadar bırakın i̇stanbul'u türkiye'de bulunan hiç bir belediye başkanı üç ayda bu kadar medya delisi olmamıştır. garip.
geldiği günden itibaren tüm elektrik,su,doğalgaz faturalarına zam yapan,toplu ulaşıma zam yapan,önceden temizlenen haliç'i çamur batağına dönüştüren,temel atmama töreni yaparak tarihe geçen,şarkıcılara trilyonlarla para ödeyerek milletin parasını israf eden,seçimden önce işçi çıkarmayacağım deyip,engelli bile olsa hiç düşünmeden herkesin ekmeği ile oynayan,ulaşımı bozarak,metrobüslerde aşırı yığılmaya sebep olan,metrolarda süt dağıttım diye reklam yapan,her gün yalan söyleyip ertesi o gün o yalanını da yalanlayan,seçimde ittifak kurduğu pek çok zümreye para yedirmek için milletin parasını çalan,pkk değnekçilerini i̇stanbul otoparklarına bela eden,deprem ödeneğini kısan ve harcayan milletin başına gelen belaların kısa bir fragmanıdır.daha i̇stanbul'u mahvetmeye devam etmektedir.3 yıl sonra i̇stanbul, i̇stanbul olarak kalacak mıdır?