en çok acıdıklarım da influencer hanımlarının oyuncağı olmuş sakallı şalvarlı babayiğit abiler. abiciğim senin hiç mi sosyal çevren yok ya hahaha. bir tane molla arkadaşın çıkıp seni uyarmaz mı ne yapıyorsun diye. 1.50'lik kadın (cinsiyetçilik gibi olmasın sadece pazarlanan içerik hakkında yorum yapıyorum) seni oyuncak ayı gibi oradan oraya götürüp yüzde doksanı ev hanımlarından müteşekkil olan takipçilerine özel hayatınızı pazarlıyor sen de erkeğim diye geziyorsun. allah müstehakını versin. yoksa vermiş mi?
mutlu evliliklerini zorla insanların gözüne sokarlar günahların en güzeli olan kibirle.oscar wildeonlardan biri olmaktan sana sığırız rabbim. mutlu evlilik kısmı değil de insanların gözüne sokmak kısmı itibariyle, eheheh
kısa yoldan ünlü olmak artık çok daha kolay.* yazık.
'mış gibi yaşamlar'dır çoğu.çiftlerden biri genelde mutluluklarını pazarlayan diğeri de buna maruz kalandır. son derece sıkılmış, arada bir bu sebeple kavga çıkardığı belli olan ama pazarlamacı kişisini bu yaptığından vazgeçiremeyen taraf için hayat çok zordur.
(bkz:influencer)
pinterest'te gezerken bir şekilde instagram'a geçerek karşılaştığım çiftlerdir. hayatımın hatasını yaptım o butona tıklayarak. size yazıklar olsun arkadaşlar, ben bu kadar acı çekerken siz bu kadar mutlu musunuz .sss
