berat albayrak – dertli sözlük
böyle giderse maalesef ak parti'yi çökerten isim olarak tarihlere geçecek. ak parti'nin 18 yıllık bütün başarılarını yok etmeye yemin etmiş gibi görünüyor. diğer taraftan kendisi erdoğan'ın da en büyük imtihanı herhalde. bu kadar başarısız olup da böyle arsız konuşma cesareti bulabilen ak parti tarihinde hiç kimse olmadı. zamanında kabinede bakan tokatlayan erdoğan, berat bey'i aileden olduğu için kolluyor mu yoksa parti içindeki gücünden dolayı değiştirmeye cesaret mi edemiyor, meçhul.

kendisinin yerinde olmak istemezdim. diğer damat bey, siyasetin içinde olmamasına rağmen memlekete, hatta türkiye'nin dış politikadaki amaçlarına, daha fazla hizmet ediyor, polemik üretmiyor, doktorasını da kendi yazmış:). selçuk bey, davutoğlu veya soylu gibi gizli operasyonlarla harcanabilecek bir figür de değil. adamı azerbaycan'da veya libya'da bakan yapsalar kimsenin sesi çıkmaz herhalde hahaha.

bonus;

https://www.yenisafak.com/video-galeri/gundem/safiye-teyze-ile-cumhurbaskani-erdoganin-sicak-muhabbeti-su-senin-damadinin-adi-bayraktar-miydi-2211535?utm_source=twitter&utm_medium=embedvideo