eski yazarlar – dertli sözlük
sözlüğün kapanma vetiresinden evvel yazan yazarlar. uyuz olduklarımı dahi özledim. şimdilerde çok sakinsin be sözlük. umarım eski yazarlar yeniden yazarlar. . .
itiraf ediyorum en nefret ettiğim yonuzzadeydi. ama iyi ki burada yazıyor vallahi dönsün herkes bu nedir ya hu?
işte o eski yazarlar burada olsaydı #484299 entirisinin ilk cümlesini ziyadesiyle beğenirler ve bu entiri güzide tanımlar sıralamasında baş köşeye otururdu :) hey gidi.
kaç yıl evvelinden bahsedildiğini anlamakta zorlandığım başlık. akmayan sol frame'de sık sık gündem oluyor. gelsinler tanışalım diyesi geliyor insanın. sonra tekrar giderler mi ne yaparlar kendileri bilirler.
bardak olmuşlar anladığım kadarıyla. her zamanki gibi bir eski güzellemesi var ortada ama yazmaz adama yazar demek de yazanlara haksızlık yani. eski yazar eskide kalmıştır yani özetle.
#484335 bu entiri eski yazarlardan ziyade sözlüğün ağır topları gibi geldi bana :) he yazarlıkları eskidir o ayrı ama eski yazarlar değildirler.:)
öğrencilik dönemimde anarşik tiplerdeki heyecanı görür, bu anarşik heyecanın meslek sahibi olduktan sonra da devam edip etmeyeceğini merak ederdim.o arkadaşların baro stajında ve adliye koridorlarındaki hallerini görünce bir iki istisna hariç hepsinin işleyen çarkta eridiklerine şahit oldum. sonra düşününce bizim camiada da durumun farklı olmadığını fark ettim. sözlükte de durum bu aslına bakarsak. eskiler yeni meşguliyetlerine yelken açıp göçtüler...asıl yenileri merak etmek gerek, sahi bizim mahallenin gençleri neredeler?
pandemide yaş haddinden dolayı sokağa çıkamayan yazar grubudur.sözlüğe uğrarlarsa buralar şeker, tansiyon, torun temalı başlıklardan geçilmez.gelmelerini istediğinizden emin misiniz?