2021 dertli sözlük ramazan bayramı bayramlaşması – dertli sözlük
herkesin 3 tanımla kıymetli sözlüğümüzün bayramını kutlayacağı bir bayramlaşma olabilir.artılaşmalarla süslenenilir.mesafeyi koruyarak hazirunda toplanıp çevrimiçi sayısı hareketlendirilip bayram coşkusu yaşanabilir. bayram mübarek filistin özgür olsun.
harçlık içim dm.... demek istedim. zaten yeğendi, çoluktu çocuktu derken 5likler bitti.şu an sağım solum her yer herkes bayram, inanamazsınız. herkese hayırlı bayramlar.
admin'in ucuza kaçtığı bayramlaşma. çikolataları da bim'den almıştır kesin. bayramınız mübarek olsun. bayram diye affediyorum, mevzuyu dallandırmıyorum.
herkese hayırlı bayramlar. :)

ne güzel ya burada da bayramlaşmak.

sözlüğün metropol bedevisi tonton nineye dönüşerek; bayram harçlığı, bayram şekeri, fıstıklı baklavası, sarması, çikolatası, elinize tutulan tütün kolonyası niyetine buralarda takılan herkese tam beş artı verecek. halit'e ise on tane. atarlı olsa da bu ayın en çok tanım gireni o :) tebrik edip tanımlarının devamını diliyoruz.

(bkz:tanım girene teşvik paketi)

ekleme 1: hem tanımları gezip hem aklımda sayarken karıştırabiliyorum sözlük. 1-2 tane fazla veriyorsam ya karıştırdım demektir ya da hadi bu da benden olsun diyorumdur. :)

ekleme 2: entry oylarken geçmişte çok cimri davrandığımı fark ettim sözlük. tanımlarınızı gezerken ''ben neden buna oy vermemişim ki'' diyorum.
hayırlı bayramlar kıymetli dertli sözlük yazarları. bayramlaşma vesileyle bayram tatilinin sözlük için geçerli olmadığını hatırlamış olduk. (*)tam kapanma bitip virüsten arındığımız vakit dertli sözlük zirveleri yaparak mesafeli geçen bayramları telafi ederiz inşallah. (*)ayrıca hep destek tam destek: (bkz:tanım girene teşvik paketi)
#485759 uzun zaman sonra dünya küremde 6 tane bildirim gördüm :) dedim allah allah noluyoruz. meğer bayram şekeri imiş. şekeri severiz. bayram bereketiyle geldi.(*)
hayırlı bayramlar sözlük. eski bayramlar özleniyor ama iki bayramdır gelecek güzel bayramlarda düşlenir ve özlenir oldu. gelecek bayramlar herkes için güzel olur umarım.