exxen – dertli sözlük
acun medya'nın kurucusu olan acun ılıcalı tarafından kurulmuş ve yayın hayatına 1 ocak 2021 tarihi itibariyle başlamış dijital içerik platformu.asla üyelik almam dediğim bir platformdu ama leyla ile mecnun dizisinin yeni bölümlerinin exxen'de yayınlanacak olmasıyla bir kere daha asla asla dememem gerektiğini öğrendim.
7 günlük ücretsiz denemesi vardı.(*) başka yerde bulunmayan kral şakir filmi için evdeki bebenin isteğiyle üye olup geri iptal etmeyi unuttum. 1 ay devam eden üyeliğim boyunca da hükümsüz izledim boşa gitmesin diye.:) kadın cinayetlerini konu aldığı için gerekli bulsam da başarılı bulamadım pek. bir de gibi için iyi deniyor ama 1 ay yetmedi ikisine birden.
onun dışında bu aşamada çöp platform. leyla ile mecnun'dan sonra düşüneceğiz.

bir de başlarda iptal etme konusunda çok zorluk çıkarmış sanırım üyelere, ben kolaylıkla iptal etmiştim üyeliğimi. ama kart ekstresini kontrol etmekte fayda olabilir. :)
doğru bir çalışma-planlama ve sağlam bir yatırımla globale açılsa birçok ülkede netflix'i geçecek potansiyeli var. çünkü brezilya'dan ispanya'ya, afganistan'dan dubai'ye çok sayıda ülkede büyük bir heyecanla türk dizileri izleniyor.

bu yatırımı yapabilecek zenginlikteki acun platformunu abidik gubidik show'lara ayırmış durumda. bu gidişle de çok uzun soluklu olmaz. ne demişler: ne exxen onu biçersin.

ha; dünyanın tr dizileri izlemesi iyi bir şey midir?
ekonomik olarak evet.
potansiyelimizi görmek adına evet.
mevcut dizilere bakınca üstteki iki eveti silecek bir hayır.

(bkz:kültürel ihracat)

ilave: araya birkaç cümle ekledim.
exxen daha ziyade genç nesile hitap eden bir platform. kral şakir ve sesli güldüm favorimiz. leyla ile mecnun, şampiyonlar ligi maçları beklentimiz.