dusunen adamin ta kendisi – dertli sözlük
bazen ne demek istediğini anlamadığım yazardır.
düşünüyormuş maşaallah.
(u: tanıma eksi verilmiş.
kötü bir maksadım yoktu yazarken. bazen olur ya insan anlamaz o münasebetten. umarım yanlış anlaşılma olmamıştır. )
zorunlu din dersi başlığında, bu dersin "zorunlu" olmasının nedenine dönük adam akıllı bir tane gerekçe gösteremedin, gösterdiğin gerekçenin de bu ülkede 30 küsür yıllık zorunlu din dersi olduğu döneme denk geldiğini ya halen idrak edemedin ya da idrak ettin; ama görmezden geliyorsun. baktın olmuyor, kendi çapında eğlenmeye başladın. dedim eğlenmek onun da hakkı ne yapalım; ama tuttun işin içine peygamber ve sahabeyi de karıştırdın. #446617"allah'tan kork kuldan utan" diye bir laf vardır bizim kültürümüzde(*), bunu hatırlatmak farz oldu sanıyorum. peygamberin sohbet meclislerini eğitim yuvası olarak adlandırıp, ashabın da zorunlu olarak bu eğitim sürecinden geçtiğini yazmış ve bizzat peygambere iftira atmışsın.allah kitabında defalarca "sen onların üzerinde bir zorlayıcı değil yalnızca uyarıcısın" deyip peygamberi teskin etmişken, dinde zorlama yoktur demişken sırf kendi heva ve hevesin için peygambere iftira atarak düştüğün durum ciddi manada mide bulandırıcı.şu noktada diyebileceğim tek şey "allah ıslah etsin"dir. selametle...
insanlar arasında işte bu düşünüyor şu düşünüyor hele bir de şu tam düşünüyor diye bir şey yok kardeşim.insan bilhassa düşündüğü için insandır.
uzun zamandır yazarlık yaptığını anladığım ve yorumlarında ki bilgilerini okudukça konu hakkında gerçek anlamda bilgi sahibi olduğum ve muavinlik görevini gayet iyi bir şekilde yerine getirip ben gibi yepyeni bir yazara katlanıp çok iyi açıklamalarla beni aydınlattığı için minnettar olduğum yazar. allah'ım daim etsin.