son seçim anketleri – dertli sözlük
ak parti'nin oy oranlarının yükseldiği anketlerdir.ukrayna ile rusya arasındaki savaşta millet başında dik durabilen lider istiyor.zillet ittifakı ile bir yere varılamayacağının farkında.yani bazıları kinlerinden geberse de durum değişmeyecek.
açılan başlığa tıklamadan önceki merhalede aşağıdaki sorular tümüyle cevapsız kalıyorsa o başlık hatalıdır.

video
sapla samanı, bağlaç olan -da -de ile bulunma ekini ayıramayanların yükselttiği anketlerdir. nerede bulunduklarını son zeytin ağacı kesildiğinde, son doktor gittiğinde, son tarla kuruduğunda, son fabrika satıldığında belki anlarlar. ama neyse ki 3 harfli marketin herhangi birinden son 5 lik ayçiçek yağını almışlardır. çok şükür bunu bulamayanlar da vardır. yağ bulamıyorlarsa ejder meyvesi yesinlerdir.
tanım: stokçuluğun zirve yapacağını öngören anket şirketleri yüzde elli zamanlarında stokladıkları seçmeleri şimdi piyasaya sürmüş olabilir. akıllıca görünüyor. bakalım yastık altı seçmenler sonuçları nasıl etkileyecek.
sonuçlarının şımarık doktor kibriyle ilişkilendirilmesini yanlış bulduğum anketlerdir. biz öyle bir milletiz ki anketler her zaman istatistikten ibaret kalıyor. allah bu milletin ferasetini artırsın.
son seçim anketlerini kendilerine yediremeyenlerin çeşitli iftira senaryoları ile tekrar gündeme gelmeleri durumudur.yağ stokçuları kendileri oldukları halde milleti suçlarlar.o üç harfli marketlerle aynı saftalar ama farkında bile değiller.