komşu – dertli sözlük
eve ilk tasindigim yil gence abone oldum bir hevesle bazi aylar dergi gelmeyince bi aksilik olmustur deyip onemsemezken bir ay dergimi ici acilmis diger ayda ismimin bulundugu etiket yere yapistirilmis ve dergim yurutulmustu iste o gunden beri ne komsu sevgisi nede abone olma luksum kalmadi
allah hayırlısını versin. eğer kötü bir komşu ise kapınızı çekip davranışlarını duymazdan gelemezsiniz. eviniz ne kadar kullanışlı, güzel olursa olsun rahat edemezsiniz.eğer iyi bir komşuysa kendinizi güvende hissedersiniz. o hem kendiniz hem de komşunuzun taşınmasını istemezsiniz.
öğrenci evlerine insanların tedirgin yaklaştıklarını duyardım ama ''o kadar da değildir'' derdim.ta ki birkaçı deve kuşu olan komşularımızla tanışana kadar.apartman merdivenlerini inip çıkarken kapılarını 3-4 cm aralayarak kapının kenarından uzun uzun sessizce bize bakan garip kimseler. abicim/ablacım beni gözle ama bu gözleme tek taraflı ve gizli bir iş olmalı. ben seni görünce bütün sürprizi, gizemi kaçıyor. acaba bundan haberin var mı?