arkasında babası olmayan kadınlar – dertli sözlük
arkanızda babanız yoksa zordur hayat size karşı söz söylemek daha kolaydır iftira atmak çok daha kolaydır kapınıza dayanıp rahatsız etmek.. kolaydır.. çünkü arkanızda şu cümlelere destur diyecek yiğit boylu bir babanız yoktur. uçsuz bucaksız bir bozkıra uzaktan bakmaya benzer serbestçe koşamazsınız bağırıp çağıramazsınız sesinizi de duyuramazsınız.
bunu niye buraya yazıyorum sözlük çok doldum taştım ama kimse bu çektiklerimizin bir mislini anlamadı belki de en çok buna, bu insanın insanı anlamamak için direnişine kızgınım sözlük.
neyi nasıl şekilde anlatsam insan içinde atan bir kalbinin olduğunu unutarak yaşıyor sözlük. merhametini, içindeki sevgiyi yitirmiş birçok insan. allah rızası için dua ettiğim insanlardan ancak kötülük görüyorum. nasıl bir dünyada nasıl bir imtihan ile beraberiz anlamak güç.. fakat artık kötü olana iyi ile karşılık vermeyi beceremiyorum.
bu derdim beni rabbime daha çok yaklaştırıyor çok şükür ediyorum fakat ne derdime alışıyorum ne de gördüklerime, işittiklerime, allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin.
eğer ki allah, kuluna iyilikte bulunmak isterse onu kalp kırıklığıyla imtihan eder ki kulu yönünü allah'a çevirsin.
allah bize yetmez mi? ne güzel vekildir o.
işte benim için tehlikeli başlıklardan biri. diğeri de düşün ki o bunu okuyor olsa gerek. pardon, ekşi'de değiliz.
hayatı boyunca kendi çaresine bakmış kızlardan bahseder bir roman. onların sert bakışlarından bahseder. işte hayat boyu babasından sevgi göremeyen kızlar tam da böyle hisseder, deyip konuyu burada kapayayım.