kıbrıs ta kur an kurslarına baskın düzenleyen sözde eğitimciler – dertli sözlük
kendilerine "eğitimci" diyen insan müsveddelerinin kıbrıs'ta meb'in talimatıyla açılan ve kur'an eğitimi veren kurumlara baskın yapıp, çocuklara militan muamelesi yapması durumudur.
bir de trajikomik ifadeler kullanırlar ki gülmeye değerdir.
"şeriat adı altında, dini bilgiler eğitimi verecez diye yobaz yetiştiriyorlar ! polisle işbirliği içindeler ! akp'nin talimatı var!" gibi.

"şereften yoksun insan ! åžeriat adı altında ne demek? åžeriat var da bizim mi haberimiz yok !? olsa sen böyle konuşabilir miydin !?" demekten kendimizi alıkoyamıyoruz. (*) (*)

rabb'imizin "es-sabur" isminin tecellisi diyip o'na havale ediyoruz. son olarak da zalimler için yaşasın cehennem ! diyoruz.
bu zihniyet deniz akademisinde müstehcen yayın izleyen öğrencilerin okuldan uzaklaştırılmasına gelince masum çocuk edebiyatı yaparken,lisede namaz kılan öğrencilere islamcı terörist damgası vurup haberlere şok şok şok diye giriş yapan zihniyetin iş başındaki halidir.ha kıbrıs ha türkiye.öz yurdunda garipsin.
ayrıca bu zihniyetin türkiye distribütörleri ilkokul 3. sınıftaki çocuğa sen hizbullahçı mısın? türevinde soru sormaktan çekinmezler.