28 mayıs 2023 cumhurbaşkanı seçimi – dertli sözlük
14 mayıs 2023 cumhurbaşkanı seçimi'nde kesin bir sonuç alınamadığı için yapılan ikinci tur. ikinci tur türkiye tarihinde yaşanan bir ilk. recep tayyip erdoğan ve kemal kılıçdaroğlu arasında gerçekleşiyor.

şu an sandıklar kapanalı 2 saat oldu sonuç belli gibi. hepimiz için hayırlı olsun. ilk turdaki gibi bazı vicdansız kesimlerin kırıcı ve insafsız sözlerine, davranışlarına maruz kalınmaz, olgunluk sergilenir.

ilk tura baka sözlüğümüzde çok sakin, bu başlıkla yorumlar gelir umarım.
tanımı hazırlayıp yayınlamak için sandıkların yüzde yüzünün açılmasını beklerken
eddai
'nin benden önce davrandığı başlıktır (*)
kutlamalardan buraya gelemedim arkadaşlar. elhamdülillah kazandık. biz kazandık, bizim çocuklar kazandı.tüm ümmet kazandı.tüm türkiye kazandı. kısıklıdaydım. ortam harikaydı.
çok güzel coştuk yollar, caddeler, sokaklar,
arabalar ,dombralar, bayraklar, davullar, zurnalar, halaylar....erdoğan'ı ilk orada dinledik. şimdi balkon konuşmasını bekliyoruz.çok mutluyum.elhamdüli̇llah ve allahu ekber
herkese çok teşekkürler.
bu arada sabahta sandıkta görevliydim, ilk seçime göre sandık güvenliği ak parti açısından ilk seçime göre kesinlikle çok daha iyiydi. bizden de avukatlar ,müşahitler vardı. o yüzden sabah değerlendirmelerde bulunamadım. artık kusura bakmazsınız.
seçim sonuçları filistinde ,bosna'da, malezya'da, libya'da tüm ümmet coğrafyasında sevinçle kutlanıyor. ümmet seviniyor. hayırlı olsun, gözümüz aydın, yolumuz açık olsun.

kim kazandı biliyor musunuz? erol olçok, halil kantarcı, abdullah olçok, mustafa cambaz, eren bülbül, yasin börü kazandı. fetö, pkk, hdp, yeşil sol ve fetöcüler kaybetti.allah'a bin şükür.