ak parti istanbul’u alır mı – dertli sözlük
bıçak sırtı bir yarış söz konusu. ak partinin içindekiler küstüm vermem derken karşı taraf yine aynı şekilde tuvalet terliği de olsa vereceğim modunda. zaten yalanoğlu reklam ,ajans, youtube, pr derken yapmadığı işleri yapmış gibi göstermekte usta. chp ve ittifaklarının çok uğraşmasına da gerek yok. ekrem beş yıldır kapattığı metrolarının üstüne bile metro fatihiyim yazan bir yalancı. ama kimin umrunda değil mi?
ittifaklar ak partinin aleyhine işliyor ama bir taraftan da vaatleri sorulduğunda hatırlamıyorum diye çamura yatan bir yalanoğlu var. aynı zamanda paranın kaynağını bir türlü açıklayamadıkları para sayma görüntüleri. i̇stanbul'da her iki tarafında kemikleşmiş oy oranı var kalan yüzde yirmi sonucu belirleyecek.o de siyasetle ilgilenmeyen kesim.hayırlısı ne diyelim. allah istanbulu yalanoğlundan kurtarsın duamız o yönde.
şu sorunun sorulması bile ayıp. ama gel gör ki yapılan ahmaklıklar yüzünden soruyoruz bu soruyu. umarım murat kurum alır.
siyasetin veya siyasilerin bu ülkeyi ileri taşıyacağına inancım kalmadı. i̇ki kötü arasından hangisi daha az kötü onu seçmeye çalışıyoruz. olaya bak!

elde ettiği makamı rant için kullanmayan siyasi var mı? i̇şin kötüsü bal tutan parmağını yalar diye bir laf var her yerde duyduğum. sanki gayet doğal bir şey. ne var bunda demi?!

siyaset halk için olmalıydı ama bizde halk siyaset için var.
ben siyasetle herhangi bir şeyin düzeleceğine inanmıyorum. i̇nanmıyorum. i̇nanmıyorum.

bir şeyleri düzeltmek isteyen önce kendinden başlasın. bunu da herkesten önce kendime söylüyorum.