adnan oktar – dertli sözlük
gelen eleştiriler üzerine güneş yanığı tenleri ile arzı endam etmiş "boys, boys, boys" ya da kendi ifadesi ile "koç yiğitler" ile çıkarak yine düşman çatlatmıştır.
bir kısım medyanın bilinçli olarak reklamını yaptığı kişidir.
(http://www.dosdogruhaber.com/medya/adnan-oktarin-sinsi-gundem-plani)
i̇nşallah maşşallah'ı alaya alırcasına konuşmasıyla olmayan tüylerimi diken diken eden mahlukat
bugün internette bir kaç videosuna rastladım, etrafında garip bayanlar vardı, maşallah ve inşallah diyordu. bu adamcağız neye hizmet ediyor meraktayım, rabbim ıslah etsin. eline düşen kızlara üzülüyorum ben.
bu gece canlı yayında müzik eşliğinde oyanayan kişi. ben de kaçırdım ama yakında sosyal medyaya düşer
neşe kaynağımız. ailecek seviyoruz. orhan gencebay şarkısına çiki çiki çiki diye eşlik etmişliği vardır. mustafa çetinkaya deyimiyle: "böyle gördük ya artık huzur içinde ölebiliriz" kardeşlerim.
bu günlerde dalga geçmenin eleştirmenin prim yaptığı hakkında ağızdan çıkanın kulağı duymadığı sözler sarf edilen insan. kendisini ve yaptıklarını savunmamakla beraber ona buna şuna hiç bir faydası olmayan boş boğazlılıklara da taraftar olamam. sonuçta kimse adnan oktar kadınlarla programa çıkıp bir şeyler yapıyor diye o günahlara heves etmiyor ama birileri günahları faş edip ortaklık ediyor.
yorumlar üzerine rastgele bir programını internetten izlediğim kişidir.i̇nşallah ,maşallah demekle takva olunacağını sanan bir hocadır!!! maşallahhh , inşallah inanlar yoktur ,karşısındaki son derece ''boya küpü'' bayanlara takvalı maşallah diyerek ,vesilenizle inşallah cevabını almıştır zaten bu onun ne kadar hoca olduğunu gösterir inşallah .